Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2021 9:50
Čas čtení 0:43
Tereza Šnajdrová

Oblíbený seriál Přátelé se v dubnu objeví na HBO GO i s českým dabingem. Dočkáme se i nové epizody

Oblíbený seriál Přátelé se v dubnu objeví na HBO GO i s českým dabingem. Dočkáme se i nové epizody
Zdroj: Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Tvůrci sitkomu začínají natáčet nový díl s názvem The One Where They Got Back Together.

Je tomu jenom pár měsíců, co ze streamovací služby Netflix zmizel oblíbený kultovní seriál Přátelé. Dobrou zprávou je, že od 15. dubna ho opět budeš moci sledovat, avšak tentokrát na HBO GO, a to jak s dabingem, tak s českými titulky. A pokud pandemie koronaviru dovolí, tak ještě tento rok se dočkáme nového speciálního dílu The One Where They Got Back Together.

Doporučeno
Bridgerton: Oblíbený seriál má svůj vlastní merch Bridgerton: Oblíbený seriál má svůj vlastní merch 1. března 2021 20:45

Na HBO GO od 15. dubna najdeš všech deset sérií zábavného sitkomu Přátelé, který byl do světa vypuštěn v roce 1994. Tehdy tvůrci dost možná netušili, jaké oblibě po celém světě se bude těšit a že ještě v roce 2021 bude považován za jeden z nejsledovanějších seriálů

Ještě před pár měsíci si Přátelé mohl sledovat na streamovací platformě Netflix, avšak původní majitel vysílacích práv, společnost Warner Media, se rozhodla uvést ho na vlastní službě HBO GO.

Všechny díly budeš moct sledovat buď s českými titulky nebo s dabingem, který je tak kvalitní, že ti žádný vtip neuteče. A pokud to pandemie koronaviru dovolí, tak se ještě tento rok dočkáme nového speciálního dílu The One Where They Got Back Together, s jehož natáčením by se mělo začít již tento měsíc.

Domů
Sdílet
Diskuse