Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2021 14:22
Čas čtení 0:44
Vojtěch Vanda

VIDEO: Senior v Praze diskutoval s mužem, který neměl nasazenou roušku. Ten jej surově napadl pěstmi a utekl

VIDEO: Senior v Praze diskutoval s mužem, který neměl nasazenou roušku. Ten jej surově napadl pěstmi a utekl
Zdroj: Police ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policie po násilníkovi, který zbil seniora v metru, pátrá.

Senior se v Praze dostal do konfliktu s mužem bez roušky, který jej následně napadl. Šestasedmdesátiletý muž se minulý čtvrtek bavil v metru na Střížkově s mužem, který ignoroval opatření a nenasadil si v prostoru nástupiště roušku. Muž celý v černém a s pruhem na kalhotách to nejspíš neunesl, a v momentě, kdy senior odcházel, jej napadl. Povalil jej a dal mu pár ran pěstí. Policie po něm nyní pátrá.

Doporučeno
Muž z Brna na své porušování omezení pohybu upozorňoval ohňostrojem Muž z Brna na své porušování omezení pohybu upozorňoval ohňostrojem 1. března 2021 14:02

Celý incident, který se odehrál 25. února, zachytily kamery. Nejprve měl podezřelý se seniorem pouze vést slovní výměnu kvůli roušce, kterou neměl nasazenou. Pak se ale situace vyostřila

„Když senior z místa odcházel, rozeběhnul se za ním podezřelý, chytl ho za bundu, povalil na zem a několikrát ho udeřil do hlavy. Šestasedmdesátiletý poškozený se bránil a po útoku utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ uvedla mluvčí policistů Violeta Siřišťová.

Policisté nyní zveřejnili záznam z bezpečnostních kamer a prosí veřejnost, aby se v případě, že by agresora někdo poznal, ozvali na linku 158. Muž je totiž podezřelý z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tři roky za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse