Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2021 19:22
Čas čtení 0:43
Vojtěch Vanda

Slavia odehraje v Praze zápas s Rangers FC. Skotský klub dostal výjimku od ministerstva zdravotnictví

Slavia odehraje v Praze zápas s Rangers FC. Skotský klub dostal výjimku od ministerstva zdravotnictví
Zdroj: Michael Regan/Getty Images
SPORT SK SLAVIA PRAHA
Uložit Uložené

Slavia Praha odehraje osmifinále Evropské ligy v Edenu.

Ani špatná koronavirová situace nejspíš nezabrání tomu, aby nejúspěšnější český fotbalový celek sezóny Slavia Praha odehrál domácí část osmifinále Evropské ligy ve vršovickém Edenu. Sešívaní dostali výjimku od ministerstva zdravotnictví. Po postupu přes klub z Premier League Leicester City se tak na pražské půdě odehraje další utkání s ostrovním týmem. 

Doporučeno
Slavia se postavila Leicesteru a vybojovala v Anglii postup výsledkem 2:0! Slavia se postavila Leicesteru a vybojovala v Anglii postup výsledkem 2:0! 25. února 2021 22:52

O výjimce informoval 1. místopředseda představenstva SK Slavia Praha Tomáš Syrovátka na svém Twitteru. „(Klub) Rangers F.C. obdržel od ministerstva zdravotnictví potvrzení, (které umožňuje) vstup (týmu) do České republiky za účelem sehrání utkání Evropské ligy se Slavií. Děkujeme moc!“ neskrýval radost. Do Česka se tak s týmem podívá i trenér a bývalá hvězda Liverpoolu Steven Gerrard, který se důvěrně zná se slávistickou ikonou Vladimírem Šmicrem.

Fanoušci se tak mohou těšit alespoň z toho, že si jejich oblíbený klub zahraje se skotským klubem, v němž účinkoval například Libor Sionko, opravdu doma. Zápas se odehraje 11. března, úvodní hvizd píšťalky uslyšíme v 18:55. Odvetný zápas v Glasgow se bude konat přesně za týden.

Domů
Sdílet
Diskuse