Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2021 11:38
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Dávej si bacha na kluky, jako je on. Fobia Kid překvapil fanoušky, kteří nemají rádi změnu

HUDBA
Uložit Uložené

Fobia Kid vydává novinku s názvem Mitsubishi.

Zejména zarytí fanoušci starší školy se zaručeně vždy ozvou, když se jim nelíbí, že se jejich oblíbený raper časem mění a nezůstává u stylu rapování, na jaký si zvykli. I když jsme si původně mysleli, že tento problém mají zejména interpreti, kteří nepatří do nové školy, dnes už víme, že i když přijde s něčím novým Fobia Kid, ozývají se hlasy těch, kteří chtějí, aby rapoval jako před lety.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 31. ledna 2021 10:04

Novinka Mitsubishi má blízko k rapu na způsob Yung Leana a Fobia si zazpíval do pozitivních tónů od producenta jménem LIVXLONER.

Nechybí ani jednoduchý reprezent videoklip od Daniela Kristla, který se během uplynulých let stal nejvytíženějším slovenským klipmakerem. Jeden z hlavních pilířů Dogma Family vydal v uplynulém roce úspěšný projekt s názvem Antihero, i jeho však výrazným způsobem omezila současná situace, protože byl zvyklý každý pátek i sobotu běhat po klubech.

Zpět
Sdílet
Diskuse