Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2021 12:35
Čas čtení 0:43
Vojtěch Vanda

DVOJLITRBOYZZ se rozrostli o další release, s prvotinou přichází ARIAN730. Ve videu AHA mu sekunduje Bulhar

DVOJLITRBOYZZ se rozrostli o další release, s prvotinou přichází ARIAN730. Ve videu AHA mu sekunduje Bulhar
Zdroj: se svolením Thomase Habra
HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

2L Boyzz znovu přináší vůni dálek, tentokrát z Makedonie.

„Utrácím jak Bulhar, novej swag je na cestě,“ začíná svou sloku debutant ARIAN730. Člen DVOJLITRBOYZZ, který rozšiřuje balkánskou mapu labelu o makedonský špendlík, se pochlubil nejen releasem nového videoklipu AHA s nejvýraznější postavou seskupení Ca$hanovou Bulharem, ale rovnou deskou 730, na níž hostují velice zajímavá jména.

Doporučeno
Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records 1. března 2021 17:40

Nejde o žádná ořezávátka. 2L Crew už nejsou nováčci, jejich hudba není experiment, je to nastavený trend. Už se ani nemůže zdát, že by v budoucnosti přebírali otěže a určovali směr tuzemského rapu, jelikož se to už děje. Skupina kolem Patrika Love ICY L, Bulhara a Labella je sympatická také tím, že dávají na micu prostor i dalším. Třeba právě Arianovi. 

Asi se sluší poznamenat, že single AHA produkoval TylianMTB a video točil tandem Jan Ruttner a Jakub Salavec. Foto poté zajišťoval Thomas Habr.

Makedonský debutant posluchače nešetří a ani na nich nešetří. Dalo se počítat s tím, že mu budou k dispozici výše zmínění Labello, Patrik nebo Bulhar, ten pověstný „sauce“ sem přilili ale jihlavští 58G, jejichž album 58 TAPE VOL. 1 bylo letos nominován na Ceny Anděl. Co si o debutu myslíš ty? Dosáhne Arian výšin svého „bulharského“ souputníka?

Domů
Sdílet
Diskuse