Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2021 22:07
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Drake se vysmívá hudebníkům, kteří se na první místa žebříčku Billboardu dostali díky prodeji merche

HUDBA
Uložit Uložené

Drizzy vydává trojici nových skladeb a videoklip k novince What's Next.

Drake pokračuje v sérii projektů, které vydává v rámci „Certified Lover Boy“ sezóny, čímž vyplňuje čas před oficiálním vydáním stejnojmenného projektu.

Tentokrát jde o trojskladbové EP Scary Hours 2, na kterém hostují i ​​Lil Baby a Rick Ross. Champagne Papi si už tradičně dává záležet na tom, aby z každého řádku, který napíše, vyplývalo, že už dlouhá léta nemá konkurenci. Zejména pokud jde o čísla a úspěchy v žebříčcích.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 31. ledna 2021 10:04

Připomíná, že nepotřebuje prodávat svou hudbu v balíčcích s merchem, protože velmi dobře zná taktiku některých svých kolegů. Je pravdou, že prestižní žebříček Billboard umožňuje interpretům uspět i díky tomu, že se do „jednotek prodeje“ počítá i zisk za trička, mikiny nebo jiné doplňky.

Domů
Sdílet
Diskuse