Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 18:33
Čas čtení 0:34
Vojtěch Vanda

Pavel Novotný oddal v Řeporyjích Martina Fenina

Pavel Novotný oddal v Řeporyjích Martina Fenina
Zdroj: Thorsten Wagner/Bongarts/Getty Images
NEWS ČESKO PAVEL NOVOTNÝ
Uložit Uložené

Bývalý fotbalista Frankfurtu nebo Chotěbuzi je ženatý.

Bývalý profesionální fotbalista Martin Fenin se oženil. Na radnici v Praze-Řeporyjích jej s přítelkyní Betkou oddal starosta městské části Pavel Novotný (ODS). Kvůli koronaviru si však svou těhotnou ženu, která je povoláním policistka, vzal pouze před 15 lidmi, které dovolují bezpečnostní opatření.

Doporučeno
Pavel Novotný po volbách odejde z ODS. „Zachovali se ke mně uboze,“ říká Pavel Novotný po volbách odejde z ODS. „Zachovali se ke mně uboze,“ říká 17. března 2021 19:06

Nynější hráč FK Řeporyje se se svou manželkou zasnoubil již v červenci. Začátek jeho vztahu s Betkou prý ale nebyl vůbec jednoduchý. „Ona mě neznala, o fotbale vůbec nic neví, ale vůbec. A že prej akorát věděla, že jsem ta vyhaslá troska. Takhle mi to přesně řekla,“ svěřil se pro pořad Showtime, jak uvádí CNN Prima NEWS, sám Fenin.

Sňatek ale neproběhl proto, aby se vyhlášený bouřlivák uklidnil. Naopak. Fenin alkoholové eskapády z dob, kdy působil v Bundeslize, nechal v minulosti, a nyní se soustředí na budoucnost. Dítě by se páru novomanželů totiž mělo narodit již v dubnu.

Domů
Sdílet
Diskuse