Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2021 10:24
Čas čtení 1:29
Adam Novosad

Majk Spirit obhajuje dovolenou na Zanzibaru: Možná přijde covid-22 nebo ebola-24, tak jsme si řekli, že už cestu neodložíme

Majk Spirit obhajuje dovolenou na Zanzibaru: Možná přijde covid-22 nebo ebola-24, tak jsme si řekli, že už cestu neodložíme
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
NEWS
Uložit Uložené

Známý slovenský raper se s rodinou vydal na exotickou dovolenou na Zanzibar.

Majk Spirit před pár dny odcestoval na dovolenou na exotický Zanzibar. Na Instagramu známého rapera začaly přibývat fotografie z pláže, a tak mu lidé v komentářích vyčítali, zda se musel na dovolenou vydat právě v aktuální situaci. „Vím, že to vysvětlovat nemusím, ale rozhodl jsem se napsat k tomu pár slov, neboť toto moralizování, co tu čtu v komentářích již týden začíná být normálně až úchylné,“ konstatoval raper v úvodu příspěvku.

Doporučeno
Rytmus se pustil do komičky Simony poté, co kritizovala slovenskou tenistku za její výlet do exotiky. Vysmívá se jí i za postavu Rytmus se pustil do komičky Simony poté, co kritizovala slovenskou tenistku za její výlet do exotiky. Vysmívá se jí i za postavu 21. března 2021 20:29

Prý měl na Zanzibar namířeno už v březnu minulého roku, ale dovolenou tehdy zrušil ze solidarity. „Snažili jsme se pak najít termín na podzim, ale přišla druhá vlna, tak jsme to zase posunuli. Nyní do třetice jsme si řekli, že to už nezrušíme,“ vysvětluje Spirit. Když na Zanzibar s partnerkou cestovali, tak si podle vlastních slov uvědomoval, že přijde hejt, ale rodinné štěstí je mu cennější.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Majk Spirit (@majkspirit)

„Deset let jsem poctivě pracoval a často si odpíral dovolené a sociální život, protože jsem věděl, že si to všechno vynahradím, až si založím rodinku a budu mít malé miminko,“ zlobí se na komentáře nepřejících. Lidí se v příspěvku ptá, jak dlouho by měl podle nich ještě zůstat doma, než by bylo přijatelné vycestovat na dovolenou. „Na podzim přijde nějaká mutace, pak příští rok Covid-22, pak 23, pak Ebola-24, a tak dále,“ konstatuje.

Doporučeno
Majk Spirit chtěl své dceři koupit před měsícem Bitcoin: Dnes lituje, že to neudělal Majk Spirit chtěl své dceři koupit před měsícem Bitcoin: Dnes lituje, že to neudělal 22. listopadu 2020 19:36

Na Zanzibaru podle Majka Spirita není tak strašná situace, jak se to snaží prezentovat média. Prý tam jen nedělají z čísel mediální drama. Své malé dítě by v žádném případě nechtěl vystavit riziku, což je důvod, proč je v resortu, kde je jen 16 pokojů a on s rodinou bydlí ve vlastní vile.

Cestou na Zanzibar i cestou zpět se raper dobrovolně otestuje PCR testy, takže podle vlastních slov ani nikoho neohrozí. Nepřející mu sice vypisují, jak je ubohý, ale fanoušci ho podporují, ať ze Zanzibaru posílá více fotek. „Každý z nás si může zvolit sám, zda si vybere lásku, nebo strach,“ zakončuje se slovy, že on si už dávno vybral.

Na Zanzibaru ale po příletu nevyžadují test ani karanténu, a tak se mohou turisté volně pohybovat po dovolenkovém ráji. V posledních týdnech rezonovaly dovolené na tomto exotickém ostrově zejména proto, že u několika obyvatel Česka vracejících se ze Zanzibaru testy identifikovaly mnohem nebezpečnější jihoafrickou mutaci koronaviru.

Domů
Sdílet
Diskuse