Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2021 15:22
Čas čtení 0:35
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky. První díl vyhrál Albert Černý v roli jihokorejského rapera PSY

Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky. První díl vyhrál Albert Černý v roli jihokorejského rapera PSY
Zdroj: TV Nova
NEWS VOJTĚCH DRAHOKOUPIL
Uložit Uložené

V nové sérii se ti představí šampioni z uplynulých epizod.

Oblíbený pořad Tvoje tvář má známý hlas se vrátil na obrazovky, tentokrát se speciální sérií, v níž se utkají šampioni z předešlých dílů. Diváci se tak mohou těšit na frontmana kapely Lake Malawi Alberta Černého, Bereniku Kohoutovou, Ivu Pazderkovou nebo Vojtu Drahokoupila. První odvysílaný díl ovládl právě mladý talent Albert Černý, který se v neděli večer vžil do role jihokorejského rapera PSY.

Doporučeno
Sníh vystřídá jarní počasí. Teploty během týdne vyšplhají až na 19 stupňů. Sníh vystřídá jarní počasí. Teploty během týdne vyšplhají až na 19 stupňů. 22. března 2021 12:40

Vítězem prvního dílu speciální série se stal Albert Černý, který se převlékl za jihokorejského rapera PSY a svým energickým výkonem roztančil nejen porotu, ale i diváky. Albert si bláznivého zpěváka nastudoval do detailů a díky tomu se mu skvěle podařilo vystihnout i ty nejdivnější taneční kreace.

V premiérovém díle zazářila i Iva Pazderková v sexy kostýmu jako Lady Gaga, Vojtěch Drahokoupil jako Sam Smith a diváky zcela jistě potěšil návrat oblíbeného vtipálka Jakuba Koháka do poroty, kde usedl spolu s Evou Burešovou a Markem Lamborou.

Domů
Sdílet
Diskuse