Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2021 9:14
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Čo na to Mária Šofranko? Volebná líderka OĽaNO tvrdí, že ju na dôležitú Matovičovu tlačovku o požiadavkách pre Sulíka nezavolali

NEWS
Uložit Uložené

Máriu Šofranko nazval Igor Matovič „obyčajnou ženou z východu“ a dal jej číslo 1 na volebnej kandidátke hnutia OĽaNO. Ako zvolenú poslankyňu ju však veľmi nevidieť.

Volebná líderka hnutia OĽaNO Mária Šofranko na verejnosti od parlamentných volieb často nevystupuje, najprv mala problémy s chrbticou, neskôr bojovala s koronavírusom. Aj keď je už zdravotne v poriadku, jednotka z kandidátky rieši koaličnú krízu len minimálne. Dokonca ju nezavolali ani na tlačovú konferenciu, kde Igor Matovič oznamoval svoje podmienky pre SaS a Za ľudí, za ktorých je ochotný odísť z postu predsedu vlády. 

Šofranko pre SME potvrdila, že ju na tlačovku nezavolali. „Ale nechcela by som povedať niečo, čo by ľudia brali nejako ináč. Za premiérom stojíme a aj ja za ním stojím. Plne ho podporujem,“ hovorí jednotka z kandidátky hnutia OĽaNO.

Domů
Sdílet
Diskuse