Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2021 12:36
Čas čtení 1:04
Tímea Krauszová

Ačkoliv má manžela, najala si profesionála na tulení. Za hodinu mazlení tato žena zaplatí 1 800 korun

Ačkoliv má manžela, najala si profesionála na tulení. Za hodinu mazlení tato žena zaplatí 1 800 korun
Zdroj: Hippox/CC0
NEWS
Uložit Uložené

Jejímu manželovi to nevadí.

Žena jménem Saskia se pro Love Don't Judge přiznala, že si platí za profesionální mazlení. Využívá služby muže, kterému platí 80 dolarů za hodinu objímání a hlazení. A to přesto, že má doma manžela, se kterým mají dobrý vztah. Podle jejích slov mu ale profesionální objímač nevadí, zaznívá v úryvku relace, který publikovali na Instagramu.

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

Profesionální „mazlíček“

Saskia ho našla přes portál Cuddlist, kde si můžeš najít muže, který tě za peníze přijde pořádně obejmout. Saskia je často dlouho pryč, v New Yorku se snaží prosadit jako herečka a tráví dlouhé chvíle daleko od svého manžela Arthura. Chybí jí ale lidský dotek, proto si zvolila cestu placeného mazlení. Nedostatek lidského dotyku zejména po roce pandemie pociťují mnozí lidé, pro které je možná snadnější porozumět Saskiiným pohnutkám.

Saskia si pochvaluje, že ji objímání a mazlení zklidňuje a zbavuje stresu a úzkosti. Pro Love Don't Judge také řekla, že jí nezáleží na názorech jiných lidí. Miluje něžnosti a líbí se jí, jak se potom ve vlastním těle cítí.

Doporučeno
Kdo nežárlí, nemiluje. Je tomu tak? A opravdu žárlí více ženy? Kdo nežárlí, nemiluje. Je tomu tak? A opravdu žárlí více ženy? 14. října 2020 8:04

Říká, že si je na 99 procent jistá, že její manžel nežárlí: Ví o jejích aktivitách, otevřeně si o tom povídají. „Spíše se o mě obává, než aby žárlil, takže dokud jsem v bezpečí, je to v pořádku,“ řekla během show, která se věnuje právě párům, které často čelí posuzování a pomluvám pro své uspořádání.

A manžel s tím souhlasí. Ví, že jeho žena potřebuje hodně mazlení a má pochopení pro to, že jí to chybí. Samotný profesionální objímač, který se tak jaksi ocitl uprostřed tohoto vztahu, říká, že byznys mu vzkvétá. Týdně dostane více než dvě stě žádostí a mezi klienty si může vybírat.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Love Don't Judge (@lovedontjudgeshow)

Domů
Sdílet
Diskuse