Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2021 8:20
Čas čtení 0:52
Dominik Vetrák

Akční trailer k Black Widow odhaluje schopnosti záporáka a epické akční scény. Bude film lepší než Falcon a Winter Soldier?

Akční trailer k Black Widow odhaluje schopnosti záporáka a epické akční scény. Bude film lepší než Falcon a Winter Soldier?
Zdroj: Marvel Studios/Disney+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už v červenci se dočkáme nového filmu z Marvel Cinematic Universe. Hlavní roli v něm ztvární Scarlett Johansson.

Dva roky po premiéře filmu Spider-Man: Far From Home se konečně dočkáme nového filmu z Marvel Cinematic Universe, tedy propojeného světa marvelovských příběhů. V lednu jsme se dočkali skvělého WandaVision a nyní nám čas krátí o něco slabší seriál Falcon a Winter Soldier, ale přece jen, ty filmy mají něco do sebe a bez nich to není ono.

Dokazuje to i nejnovější trailer plný dosud neviděných záběrů, a to zvláště na hlavního záporáka jménem Taskmaster. Ten dokáže kopírovat jakékoliv pohyby protivníka, a proto je nesmírně těžké porazit ho.

Doporučeno
Recenze: Godzilla vs. Kong dokazuje, že nádherný vizuál a ohromující rvačky nestačí, pokud jsou postavy a scénář úplně hloupé Recenze: Godzilla vs. Kong dokazuje, že nádherný vizuál a ohromující rvačky nestačí, pokud jsou postavy a scénář úplně hloupé 1. dubna 2021 19:15

Děj snímku se bude odehrávat ještě před událostmi filmu Captain America: Civil War. Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) se vydá zpět ke svým kořenům. Doběhla ji totiž minulost a projekt Red Room, ve kterém trénovaly dívky s potenciálem stát se speciálními agentkami (Black Widow). Kromě nepřátel se však Natasha znovu setká se svými milovanými, kteří jsou pro ni druhou rodinou.

Po jejím boku bude stát další trénovaná špionka Yelena Belova (Florence Pugh), drsně působící Melina (Rachel Weisz) a Alexei Schostakov, známý jako Red Guardian (David Harbour). Právě Florence Pugh by se v Marvel Cinematic Universe měla stát novou hrdinkou Black Widow.

O režii první hrané sólovky Black Widow se postarala Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome). Scénář napsali Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby).

Domů
Sdílet
Diskuse