Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2021 9:33
Čas čtení 3:24
Katarína Danková

Top 10 fashion momentů supermodelky Alessandry Ambrosio

Top 10 fashion momentů supermodelky Alessandry Ambrosio
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
MÓDA
Uložit Uložené

Brazilská sto sedmdesát pět centimetrů vysoká topmodelka se proslavila hlavně díky módním show značky Victoria's Secret. Dnes je z ní úspěšná modelka a matka dvou dětí, která si na svém šatníku zakládá. Přesvědčí tě o tom tyto top momenty.

Brazilská kráska brázdí mola už 25 let. Modelingovou kariéru odstartovala v patnácti a dnes se může pyšnit spolupracemi s největšími módními značkami, designéry a časopisy na světě. Od reklam pro Gucci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Christian Dior, Fendi, Giorgio Armani až po mola značek Prada, Chanel, Christian Lacroix, Bottega Veneta, Balmain, Ralph Lauren. Největší šílenství však její charisma a křivky způsobily na přehlídkách Victoria's Secret.

Doporučeno
V patnácti jí řekli, že je pro modeling moc „tlustá.“ Dnes česká modelka Jana Plesníková pracuje po celém světě (Rozhovor) V patnácti jí řekli, že je pro modeling moc „tlustá.“ Dnes česká modelka Jana Plesníková pracuje po celém světě (Rozhovor) 8. dubna 2021 9:30

Aktuálně čtrnáctá nejlépe placená a dvacátá osmá nejbohatší modelka světa je i fashion ikona. Sexy obtažené a odvážné outfity z focení a přehlídek ráda vymění za praktičtější a casual oblečení, přičemž stále vypadá velmi dobře. Málokdo by nyní již matce dvou dětí tipoval 40 let, ale právě dnes, 11. 4., Alessandra Ambrosio slaví narozeniny.

U příležitosti jejího kulatého výročí jsme vybrali ty nejlepší fashion momenty v jejím životě. A že jich nebylo málo! Sami jsme měli problém vybrat. Královnou stylu je nejen ve světle reflektorů, ale i v záři blesků paparazzi.

10. Ulicemi New Yorku

Takto stylově si vykračující na fitting pro Victoria's Secret před pěti lety Aless zachytili paparazzi. Sexy vysoké kozačky doplnila šedým svetrem značky Lovers + Friends x Revolve Kate Sweater a luxusním sametovým kabátem Radford z dílny Ralph Lauren. Dokonalý outfit, který zvýraznil její krásu, doplnila trendy slunečními brýlemi.

Alessandra Ambrosio
Zdroj: Getty Images / Michael Stewart

9. Victoria's Secret fashion show

Památných chvil z nejsexy módní show na světě s Aless je mnoho. Vybrali jsme však právě ty nejúctyhodnější momenty z VS, které se zapsaly do přehlídkových dějin. Jedním z top okamžiků se stalo otevření VS show v roce 2009, kdy modelka předváděla spodní prádlo pouze tři měsíce po porodu své dcery Anje.

Podobná situace nastala o dva roky později. 14kilová andělská křídla se Swarovského křišťály exotická kráska předvedla i navzdory těhotenství. To, že čeká dítě, oznámila až po přehlídce, a její syn Noah, který se narodil o 7 měsíců později, se tak svým způsobem stal prvním modelem v show. Nezapomenutelný moment nastal i její sedmnáctou a zároveň poslední chůzí pro značku Victoria's Secret, kterou si náramně užila.

 

8. Královna značky Zuhair Murad 

Po oficiálním ukončení smlouvy s VS brazilská kráska pokračovala na dráze haute couture fashion. V roce 2018 předváděla pro libanonského návrháře Zuhaira Murada v kolekci podzim/zima nádhernou vyšívanou róbu s pláštěm, ve které působila přímo královsky.

 
 
 
Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek, který sdílí Zuhair Murad (@zuhairmuradofficial)

7. Vlastní styl

Ještě během účinkování v největší andělské módní show založila Alessandra značku ále by Alessandra. Na americký trh chtěla přinést kousky inspirované exotickou krásou, ženskostí a charismatem Brazilek. Oblečení blízké jejímu lifestylu primárně věnovala bohémskému způsobu života a coachella stylu. Při uvedení první kolekce v roce 2014 přiznala, že je vášnivě zapálena pro módu a už od malička s ní její kmotra šila šaty pro panenky, s nimiž si hrála.

 
 
 
Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek, který sdílí Moyo Pollo (@moyo_pollo)

6. Dokonalá přirozenost

Krása této modelky bezpochyby vynikne i v těch nejextravagantnějších modelech a make-upech, ale i v přirozeném vzhledu a jednoduchých liniích. Dokonale vysportovanou postavu předvádí nejen na molech, ale i v plavkách na pláži. O to více v plavkách vlastní značky Gal Floripa, kterou založila se sestrou Alinou Ambrosio a s modelkou Gisele Cória. Všechny tři spolu vyrůstaly ve městě Florianópolis, přezdívaném Floripa, a touto značkou vzdávají hold svým kořenům a zároveň chtějí ženy naučit přijmout svou ženskost.

 
 
 
Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek, který sdílí GAL Floripa (@galfloripa)

5. Little black Aless dress

Ženskost a rafinovanost v podání Alessandry. V Abú Zabí před dvěma lety zazářila a získala ocenění GQ Middle East Fashion Icon. V děkovné řeči vyjádřila, co pro ni móda znamená: „Móda je pro mě především o tom, abyste do ní přinesli svou osobnost, to, kým jste, zabavili se a nebrali to příliš vážně.“ Sametové černé šaty na jedno rameno ruské značky Rosario potvrdily její dokonalý cit pro módu a eleganci.

 
 
 
Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek, který sdílí Alessandra Ambrosio Fans (@aleambrosiofans)

4. Black & white

Dress code v podání Alessandry na otevření obchodu Rimowa v Londýně. Černo-bílý outfit v podobě tmavých holínek, minisukně a saka, které je must have kousek každé ženy, doplnila o jednoduchou bílou košili. Sice nic převratného, ale na Aless vypadá jednoduše vše skvěle, no ne?

Alessandra Ambrosio
Zdroj: Getty Images / Jeff Spicer

3. Numero Russia

Na focení pro magazín Numero Russia, vydání podzim/zima 2018 - 2019, se na obálce ocitla dnešní oslavenkyně Alessandra. Spolu s fotografem Eliem Nogueirou a stylistou Ovidiem Butaem vytvořili několik krásných záběrů, na kterých vynikla modelčina přirozená krása. Za nás vybíráme styling v oversize károvaném saku značky Comme des Garson.

 
 
 
Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek, který sdílí Élio Nogueira (@elionogueiraofficial)

2. Next Topmodel

Německá verze televizní show Next Topmodel je tento rok znovu obohacena o brazilskou krásku. Přizvána je jako host. Začátkem roku tak Aless zazářila v bílých minišatech s nepřehlédnutelným monogramem značky Balmain, které jí náramně slušely. Šaty jsou z nejnovější kolekce jaro/léto 2021, které na Balmain přehlídce předvedli takto. Na Alessandře však vypadají mnohem stylověji.

 
 
 
Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek, který sdílí Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

1. Hvězda i v běžný den

Jedna z nejaktuálnějších fotek 40leté modelky. Důkaz, že je hvězdou nejen na společenských akcích, ale i v běžný den. Koncem března v Beverly Hills šla na procházku ve stylovém crop topu a v pohodlných Zimmermann kalhotách. Outfit osvěžila neonovou kabelkou Bottega Veneta, pruhovanou rouškou a brýlemi. Dokonalé maskování, ale paparazzi ji i tak poznali.

 
 
 
Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek, který sdílí Savannah (@aweinspiringwomen)

Není pochyb o tom, že Alessandra Ambrosio stárne do krásy. V minulosti ji několikrát prohlásili za jednu z nejkrásnějších žen světa. Například v roce 2007 byla pátá nejsexy žena a šestá nejsexy modelka světa. Doufáme, že Aless bude ve světě modelingu ještě dlouho, a my se už nyní těšíme, jaké další spolupráce a stylové outfity do světa módy přinese. Všechno nejlepší, Aless.

Doporučeno
8 zajímavostí, které jsi o značce Tommy Hilfiger (možná) nevěděl 8 zajímavostí, které jsi o značce Tommy Hilfiger (možná) nevěděl 24. března 2021 14:30
Domů
Sdílet
Diskuse