Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2021 12:10
Čas čtení 1:06
Jakub Paulík

Matovič sa smeje „nenávistnému brechotu v súvislosti so Sputnikom“ a pozdravuje Slovákov z Moskvy

POLITIKA
Uložit Uložené

Sága statusov pokračuje.

Bývalý premiér Igor Matovič sa krátky čas dokázal držať v úzadí, no od včerajšieho dňa znova rozbehol svoju sériu statusov, v ktorých útočí na každého, kto nepodporuje neregistrovanú vakcínu Sputnik V.

„Na Slovensku vraj opäť nejaký ‚strašne nebezpečný‘ ratlík začal svoj nenávistný brechot kvôli Sputniku. Ja tu urobím to, čo je mojou psou povinnosťou, a on nech si zatiaľ teda opäť užije svoju chvíľku pocitu nadľudskej dôležitosti,“ odkazuje v novom príspevku na sociálnej sieti minister financií.

Od jeho hovorcu Pavla Kirinoviča sme sa dnes snažili zistiť, prečo Igor Matovič odcestoval rokovať o vakcíne Sputnik V, ktorá spadá pod rezort ministra zdravotníctva. „Neviem vám povedať. Podľa všetkého je to jeho agenda z minulosti. Mohol ho tým napríklad poveriť aj premiér, možností je viacero. V tejto chvíli vám však neviem povedať, ako to je,“ uviedol pre REFRESHER.

Domů
Sdílet
Diskuse