Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2021 17:32
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Gratulujem, idioti, odkázal Matovič tým, vinou ktorých podľa neho musíme vrátiť ruské vakcíny. Na vine je aj Denník N, tvrdí

NEWS
Uložit Uložené

Bývalý premiér Igor Matovič obvinil skupinu neznámych ľudí, ktorí podľa neho využili Denník N na to, aby bojovali proti očkovaniu vakcínou Sputnik V na Slovensku.

„GRATULUJEM, IDIOTI! Zobrali ste si za rukojemníkov zdravie milióna ľudí na Slovensku! Buchnite si šampanské,“ odkázal bývalý predseda vlády na Facebooku krátko po tom, čo oficiálny profil ruskej vakcíny Sputnik V na Twitteri oznámil, že Slovensko musí vrátiť 200-tisíc dávok vakcíny. 

Doporučeno
Rusové žádají Slovensko, aby vrátilo všech 200 000 kusů vakcíny Sputnik V Rusové žádají Slovensko, aby vrátilo všech 200 000 kusů vakcíny Sputnik V 8. dubna 2021 16:59

Igor Matovič si myslí, že existuje skupinka ľudí, ktorú však nemenuje a označuje ju len ako „oni“. Práve títo ľudia podľa neho spustili „geopolitickú špinavú hru proti “hybridnej zbrani” Ruska... a bolo im úplne jedno, či budú predčasné voľby a vráti sa mafia k moci“. Minister financií si myslí, že títo „oni“ využili na zverejňovanie informácií proti vakcíne z Ruska Denník N.

Dodal tiež, že podrobnosti o dnešnej návšteve Moskvy oznámi zajtra o 10.30 na tlačovej konferencii. 

Domů
Sdílet
Diskuse