Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2021 17:31
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Producenti museli Tomu Cruisovi vysvětlit, že se má během šílených akčních scén méně usmívat

Producenti museli Tomu Cruisovi vysvětlit, že se má během šílených akčních scén méně usmívat
Zdroj: Universal Studios
FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložit Uložené

Tom Cruise si už během natáčení filmů zlomil řadu kostí, ale i tak si nedokáže natáčení šílených scén přestat užívat.

Tom Cruise byl hostem u Grahama Nortona v jeho oblíbené talk show, ale videa z rozhovoru zatím nejsou publikována. O tom, co v ní zaznělo, informuje server Uproxx. Jednou z nejzajímavějších informací je jednoznačně to, jak Cruise vzpomíná na natáčení šílených akčních scén. Jak jistě víš, Tom Cruise točí drtivou většinu kaskadérských kousků sám.

Létá ve stíhačce pro Top Gun 2, drží se letadla ve vzduchu, honí se na motorce po ulicích Paříže a podobně. Všechno jsou to extrémně adrenalinové kousky, při kterých Cruiseovi a dalším členům štábu hrozí zranění. A i když si to Tom uvědomuje, vždy se přitom baví.

Doporučeno
Jak se postavit rakovině? 10 výjimečných filmů o lidech, kteří bojují s onkologickými onemocněními Jak se postavit rakovině? 10 výjimečných filmů o lidech, kteří bojují s onkologickými onemocněními 11. dubna 2021 12:30

„Jsem herec, který své umění prodává přes fyzické kousky. Miluji svou práci a kaskadérské scény. Studuji, trénuji a dávám si čas, abych to všechno zdokonalil. Zlomil jsem si už i hodně kostí. První pokusy při každém kousku jsou nervydrásající, ale i vzrušující. Vícekrát mi tak tvůrci filmů během natáčení vysvětlovali, abych se při těch smrtelně vypadajících kouscích méně usmíval,“ řekl herec Tom Cruise.

Top Gun: Maverick uvidíme v kinech 19. listopadu 2021 a Mission: Impossible 7 a 8 uvidíme 27. května 2022, respektive 7. července 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse