Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 6:42
Čas čtení 0:47
Kamila Šebestová

Vězni v Mexiku si vydělávají na OnlyFans. Natáčejí orální sex i gangbangy

Vězni v Mexiku si vydělávají na OnlyFans. Natáčejí orální sex i gangbangy
Zdroj: Pexels/Rodnae/volně k užití
NEWS MEXIKO
Uložit Uložené

Popularita těchto videí narůstá zejména mezi muži.

Vězni v Mexiku objevili popularitu sociální sítě OnlyFans. Natáčejí videa s obsahem pro dospělé, která se stávají populární zejména mezi muži. Na videích jsou orální sex, masturbace či gangbangy. 

Podle portálu Vice News si tak vězni v Jižní Americe poprvé vydělali „po domácku“ vyrobeným pornografickým obsahem. Přestože v mexických věznicích oficiálně nejsou povoleny telefony, mnoho vězňů je používá a daří se jim tak nahrávat OnlyFans videa. Kromě nich se na stránkách OnlyFans nacházejí i fotografie penisů a potetovaných těl vězňů. Měsíční předplatné obsahu na jednom z jejich kanálů je 6 dolarů (zhruba 130 korun).

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv 21. června 2020 13:55
Zpět
Sdílet
Diskuse