Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 17:48
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Reality show plná influencerů začíná již v pondělí. „Tohle bude jízda bando,“ slibuje Kajumi

Reality show plná influencerů začíná již v pondělí. „Tohle bude jízda bando,“ slibuje Kajumi
Zdroj: Foto poskytl Adam Kajumi
NEWS
Uložit Uložené

Premiéra reality show Like House musela být kvůli koronaviru přesunuta na 19. dubna.

Televize Prima začne od pondělí 19. dubna vysílat novou reality show Like House, v níž se sedm tiktokerů utká o půl milionu korun. Pořad bude vysílán bezmála tři měsíce a soutěžící budou každý den plnit nejrůznější úkoly a výzvy, na základě kterých diváci vyberou jednoho vítěze, který si domů odnese 500 tisíc korun.

Doporučeno
Prima přichází s novou reality show plnou influencerů. Tři měsíce budou v jedné vile soutěžit o půl milionu korun Prima přichází s novou reality show plnou influencerů. Tři měsíce budou v jedné vile soutěžit o půl milionu korun 16. března 2021 20:12

Dle Instagramů účastníků je zřejmé, že tiktokeři jsou již ve vile nedaleko Berouna ubytováni a těšit se můžeš na Tomáše Běhounka, Ladu Horovou, Barboru Chvojkovou, Adama Kajumiho, Marii Roseckou, Barboru Stříteskou, Jana Svěceného a Marka Valáška. Právě Adam Kajumi na své sociální síti uveřejnil první fotku vily, ale také několik videí, jak soutěžící tráví volný čas. „Tohle bude jízda bando,“ slibuje Kajumi. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Adam Kajumi 🔥 (@adamkajumi)

Napiš kdo má nejhezčí voči,“ vyzývá zase Lada Horová u společné fotografie všech zúčastněných. Jak se zdá, jediný úkol, který zatím tiktokeři plní, je nahrávání několika desítek videí na sociální sítě. V nich se především nakrucují před zrcadlem, vybírají outfity, v nichž večer nastoupí před kamery a lákají na premiéru vysílání, která proběhne v pondělí 19. dubna.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lada Horová (@laaduska_official)

Domů
Sdílet
Diskuse