Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 18:25
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Zloděj na Břeclavsku ukradl celý zahradní domek. Majiteli zůstal jen nábytek a betonový základ

Zloděj na Břeclavsku ukradl celý zahradní domek. Majiteli zůstal jen nábytek a betonový základ
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Neznámý pachatel ukradl celý domek.

Policisté z Hustopečí se zabývají vskutku nevšedním případem, který zřejmě široko daleko nemá obdoby. Zloděj totiž z pozemku nedaleko obce Starovičky na Břeclavsku ukradl celý domek jednoho ze zdejších zahrádkářů. Ten, když na místo přijel, nemohl věřit svým očím, informuje policie v tiskové zprávě.

Doporučeno
Janek Rubeš uspěl. Nekalý pořad Rychlá hra na TV Barrandov končí Janek Rubeš uspěl. Nekalý pořad Rychlá hra na TV Barrandov končí 15. dubna 2021 16:01

Z domečku o rozměrech 5 × 3m, který byl sešroubovaný z plechových panelů o výšce asi 2 metry, majiteli zůstal doslova jen betonový základ a nábytek. O ten podle všeho zloděj nestál. Zatím neznámý pachatel využil majitelovy několikadenní nepřítomnosti. 

„Šikovná stavba se někomu asi natolik zalíbila, že ji během pouhých tří dní, kdy zde majitel nebyl, rozmontoval a ukradl,“ uvedl za policii David Chaloupka.

Policisté předpokládají, že vzhledem k rozměrům domku mohl někdo zahlédnout pachatele při činu. Veřejnost se tak může s relevantními informacemi policii ozvat na telefonní číslo 974632741.

krádežkrádež
Zobrazit galerii
(2)
Domů
Sdílet
Diskuse