Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2021 12:23
Čas čtení 1:24
Tímea Krauszová

Modelky, které pózovaly nahé na balkoně v Dubaji, dostaly zákaz vstupu do země na 5 let

Modelky, které pózovaly nahé na balkoně v Dubaji, dostaly zákaz vstupu do země na 5 let
Zdroj: Pixabay/Selim/volně k užití
NEWS DUBAJ
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Ve vazbě strávily 9 dní.

Skupina modelek nedávno pózovala na balkoně jednoho z dubajských mrakodrapů úplně nahá. Porušily tak místní zákon a přišli si pro ně policisté. „Takové nepřijatelné chování neodráží hodnoty a etiku společnosti emirátů,“ napsala tehdy policie ve svém stanovisku. Skupinu, která si získala přezdívku Butt Squad, mezitím deportovali a podle informací The Sun modelky dostaly zákaz vstupu na 5 let.

Na internetu se mezitím akty rozšířily. Fotky měly být prý určeny pro nejmenovanou izraelskou webovou stránku s obsahem pro dospělé.

Doporučeno
Do Česka cestují každý týden desítky těhotných Polek. Zákon jim totiž zakazuje interrupci pod dohledem lékaře Do Česka cestují každý týden desítky těhotných Polek. Zákon jim totiž zakazuje interrupci pod dohledem lékaře 16. dubna 2021 9:30

9 dní za mřížemi

Ukrajinské modelky strávily za mřížemi devět dní, během kterých nevěděly, co je čeká. Jedna z nich, 19letá Yulia Ulyanochkina, popsala čas strávený ve vězení jako noční můru. Podle The Sun drželi 12 žen v malé špinavé cele bez oken, prý neměly přístup ani k základním hygienickým potřebám jako toaletní papír či zubní kartáček, byla tam jen jeden stará matrace. V celách byla plíseň, těžko se jim tam dýchalo.

Zpět
Sdílet
Diskuse