Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2021 11:34
Čas čtení 1:26
Tímea Krauszová

Youtuber Jeffree Star měl vážnou autonehodu, v nemocnici leží se zlomenou páteří

Youtuber Jeffree Star měl vážnou autonehodu, v nemocnici leží se zlomenou páteří
Zdroj: Santiago Felipe/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Podle lékařů bude trvat celé měsíce, než se zotaví.

Youtuber, vizážista a podnikatel Jeffree Star je v nemocnici. V pátek v noci měl autonehodu ve státě Wyoming, kam se přestěhoval teprve nedávno. Na Twitteru potvrdil, že on i jeho přítel Daniel Lucas, který byl rovněž ve vozidle, žijí, ale mají vážná zranění. O nehodě mezi prvními informovaly Complex a TMZ.

Doporučeno
Ezra Švagr: Jsem demisexuál, nebinární, ale v poslední době se trochu kloním i k identitě trans muže (Rozhovor) Ezra Švagr: Jsem demisexuál, nebinární, ale v poslední době se trochu kloním i k identitě trans muže (Rozhovor) 4. února 2021 12:00

 Zlomená páteř

„Dnešní ráno bylo jedním z nejstrašidelnějších v našich životech. Jsem velmi vděčný za to, že tu ještě jsem. Mám nesnesitelné bolesti, protože jsem si zlomil část páteře, mám zlomené obratle. Můj lékař říká, že to potrvá několik měsíců, měl bych se však úplně zotavit,“ napsal Star na Twitteru. Podle informací TMZ došlo k nehodě o půl deváté ráno místního času.

Za volantem Rolls Royce seděl právě Star, který nad vozem ztratil kontrolu kvůli mokrému sněhu na silnici. Hvězda beauty světa později na Twitteru potvrdila, že se auto třikrát převrátilo. Oba pasažéři měli zapnuté pásy a podle prvních hlášení policie nezjistili u Stara přítomnost alkoholu či drog.

Jeffree Star se nedávno znovu objevil na titulkách magazínů kvůli zvláštní konspirační pomluvě. Prý stojí za rozchodem Kanyeho Westa a Kim Kardashian, protože s americkým raperem spí. Známý mejkapový umělec zveřejnil video, ve kterém uvádí věci na pravou míru. Řekl, že jediným základem těchto bizarních teorií může být to, že oba žijí ve Wyomingu. „Aktuálně jsem svobodný a s nikým nespím,“ uvedl.

Domů
Sdílet
Diskuse