Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. dubna 2021 15:01
Čas čtení 8:44
Tereza Šnajdrová

Libuše komunikuje s duchy již od malička. Zeptali jsme se jí i na to, zda nás může propojit s Karlem Gottem (Rozhovor)

Libuše komunikuje s duchy již od malička. Zeptali jsme se jí i na to, zda nás může propojit s Karlem Gottem (Rozhovor)
Zdroj: se souhlasem Libuše Steckerové
REFRESHER
Uložit Uložené

Libuše Steckerová komunikuje s duchy již od malička. Podařilo se jí spojit nás s Karlem Gottem?

Médium Libuše Steckerová se dle svých slov mezi duchy pohybuje již od malička. Její maminka prý mluvila s dušemi zemřelých, dcera se stala mluvícím médiem a sama Libuše dle svého tvrzení pomohla nespočtu ztracených duší přejít nahoru, do světla. Společně jsme si povídali o tom, jak takový proces probíhá, jakými způsoby nám duch může podle ní ublížit, ale třeba také o tom, zda by nás mohla spojit s Karlem Gottem.

Doporučeno
Přes ouiju jsme se spojili s démonem Zozem. Naše kamery zachytily smích, černý stín a kroky (Rozhovor) Přes ouiju jsme se spojili s démonem Zozem. Naše kamery zachytily smích, černý stín a kroky (Rozhovor) 1. dubna 2021 14:31

Kdy jste zjistila, že máte takové schopnosti?        

Ve světě duchovna jsem se pohybovala již od malička, věnovala se mu už moje maminka. Mluvila s dušemi zemřelých, hlavně se svojí starší sestrou Miluškou a s maminkou. Také vykládala cikánské karty, a proto si k ní lidé často chodili pro radu. I moje dcera Míša má tento dar a také ona mluví s dušemi zemřelých.

Jak a kdy k tomu došlo, že se stala mluvícím médiem, to je na dlouhé vyprávění. Tento zajímavý, až strašidelný příběh, jsem popsala v mé první knize Médium Michaela. Od té doby si můžeme povídat s dušemi našich blízkých zemřelých a ti nám často vyprávějí o tom, kde a jak žijí, čemu se věnují, jak to tam u nich doma (ve světle) funguje. Já se ptám a oni my skrze Míšu (médium) odpovídají.

Samozřejmě, že nám nemohou prozradit vše, ale co mohou, to nám rádi povědí. Já tyto jejich odpovědi zapisuji nebo nahrávám na diktafon. Jejich vyprávění je natolik zajímavé, že jsem s jejich svolením napsala na toto téma již tři knihy.  No a právě při rozmluvách s dušemi našich blízkých se nám občas stává, že do hovoru vstoupí i jiné duše, které nás pod heslem „musíme si pomáhat,“ žádají o pomoc. Vždy chtějí odvést do světla (domů).

Libuše Steckerová
Zdroj: se souhlasem Libuše Steckerové

Mluvíte s mrtvými, odvádíte jejich duše… Kam je odvádíte?

Říkám tomu nahoru do světla, domů, tam, odkud všichni pocházíme. Na tento svět naše duše chodí do takové jakoby školy, a jakmile náš čas vyprší, vracíme se zase domů, do světla. To ovšem není vždy jednoduché, neboť v tomto světě, kde nyní žijeme svůj život, bychom měli splnit nějaký úkol či poslání. Pokud jsme tento náš úkol během našeho života splnili, můžeme odejít domů do světla. Ale pokud jsme tu zlobili, dělali jsme různé intriky na úkor druhých lidí, ubližovali jim, tak návrat není zrovna jednoduchý a nemáme dovoleno odebrat se do světla.

Naše duše zde bloudí, někdy i stovky let. Velkou roli v tom hraje odpuštění, ať už sama sobě nebo od lidí, kterým jsme ubližovali, což dušičky mnohdy nevědí a někdy si dokonce myslí, že jejich způsob života byl v pořádku. Vysvětlit jim, proč nemohou odejít nahoru do světla, není jednoduché, stejně tak jako jejich setrvání na Zemi, které vůbec není příjemné.

Nejsou to pouze dušičky, které něco udělaly, ale třeba i duše, které zemřou nečekaně, například při autonehodě nebo jinou náhlou smrtí. Taková duše někdy prožívá šok. Neví, co se odehrálo, a neví, že je jako člověk už po smrti.

Zůstává jich na Zemi hodně?

Netroufám si to odhadnout procentuálně, ale myslím si, že duší tu zůstává docela dost. Nejsou to pouze dušičky, které něco udělaly, ale třeba i duše, které zemřou nečekaně, například při autonehodě nebo jinou náhlou smrtí. Taková duše někdy prožívá šok. Neví, co se odehrálo, a neví, že je jako člověk už po smrti. Odváděla jsem hodně duší, které si myslely, že stále žijí. Zůstávají tu ale také duše, které se nechtějí odloučit od někoho, koho milují (od manžela, sestry, dítěte nebo kohokoli jiného, koho nechtějí opustit). 

 
Mnohokrát jsem řešila situace, kdy mi lidé zavolali, že mají v domě ducha.  Já se na něj napojím telepaticky a zeptám se, jestli si s ním můžu chvíli povídat. Mluvím s ním klidně, jako se sobě rovným. Nepovyšuji se, ale ani se neponižuji. V klidu té duši vysvětluji, že zde na Zemi už není nutné setrvávat, a společnou řečí ji navedu na to, že doma ve světle by jí bylo mnohem lépe. Ptám se jí, proč v domě je, jaké má vazby ke zdejší rodině a někdy se dozvím, že ona sama neví, co tam dělá.

Častokrát se také stane, že právě sama duše neví o své smrti a já ji musím přesvědčit o tom, že je po smrti. Když to vše pochopí, chce se odebrat do světla. Sama ji tam však odvést nemohu, nejprve musím požádat o svolení vyšší vedení.  Když dostanu souhlas, tak tu duši odvedu do světla.  Pokud ale souhlas nedostanu, musím zjistit důvod, proč duše nemá dovoleno odejít. Důvodem většinou bývá neodpuštění někomu, kdo této duši ublížil nebo neodpuštění sama sobě. Když duše má výčitky svědomí, že provedla něco špatného. Já jí pak opět vysvětluji, jak to udělat, aby odpustila. Když se i toto podaří, může pak duše opustit tento pozemský svět a odebrat se domů do říše věčnosti.

Doporučeno
Před rituály s mrtvými se svlékla do naha. Byla poslední britskou čarodějnicí, nebo podvodnicí? Před rituály s mrtvými se svlékla do naha. Byla poslední britskou čarodějnicí, nebo podvodnicí? 24. března 2019 10:24

Pokud za vámi někdo přijde, že chce mluvit s někým blízkým, kdo zemřel, tak jak takové sezení probíhá?

Nejdříve potřebuji, aby mi klient napsal celé jméno toho zemřelého, s jehož duší chce komunikovat. Také potřebuji znát datum narození a úmrtí a kde naposledy zemřelý bydlel, stačí město. Je to proto, abych se mohla na tuto konkrétní duši napojit a zjistit, jestli už je ve světle a jestli s ní bude možná komunikace. Pokud se někdo jmenuje například Josef Novák, tak takových duší můžou být stovky. Pokud přidám datum narození a úmrtí a místo, kde zemřelý bydlel, je velice nepravděpodobné, že by bylo takových duší více. Když mám potřebné údaje, zjistím, zda je duše nahoře či dole, protože pokud je dole, tak s ní médium mluvit nemůže. Taková duše nemá svojí energii a bere ji médiu, což jsme dřív netušily a přišly jsme na to až po několika seancích, kdy Míšu bolela hlava, byla unavená, vyčerpaná. Sama duše naší zesnulé babičky nás přišla upozornit, že to není správné.

Duši, která uvízla dole, musím tedy nejprve převést nahoru a pak teprve může probíhat seance. Komunikace probíhá tak, že klient s dotyčnou duší mluví a Míša (médium) předává vzkazy nebo odpovědi. Ona, ta duše, médium (Míšu) použije, aby klientovi mohla sdělit vše, co mu chce říct. Klient si tu duši svého blízkého během hovoru pozná. Můžete se jí ptát i na budoucnost, na zdraví, vztahy... Vše, co může, mu poví a také poradí. Také klienty během seance naučíme komunikaci se svými blízkými pomocí kyvadla. 

Libuše Steckerová
Zdroj: se souhlasem Libuše Steckerové

Mrtví musí přijít za vámi? Nebo je můžete sama přivolat?

Děje se obojí, někdy zavolá klient, jindy mě duše vyhledá sama.

Mnoho lidí mi i volá s tím, že mají v domě ducha. Stěžují si, že se jim doma otevírají dveře, slyší kroky, zvířata upřeně koukají do jednoho rohu, děti často pláčou, jsou neklidné

Co je častější?

Častěji se stává, že duše přijde za mnou, ale mnoho lidí mi i volá s tím, že mají v domě ducha. Stěžují si, že se jim doma otevírají dveře, slyší kroky, zvířata upřeně koukají do jednoho rohu, děti často pláčou, jsou neklidné a v takovém případě klienty požádám, aby mi na e-mail zaslali adresu domu, fotky nemovitosti, jejich jména, abych se mohla na tento dům napojit a zjistit, co je toho příčinou. Téměř ve všech případech se jedná o duši nebo i více duší, které tento dům (byt) obývají.
 
Jindy mne kontaktují lidé, kteří mají podezření, že je u nich nebo u jejich blízké osoby přivtělená nějaká duše. Mají zdravotní problémy. Většinou jako by byli téměř bez energie.  Mají rovněž psychické problémy.  V tom případě si vyžádám jejich foto, datum narození a město, kde bydlí. Pak se na ně opět napojím a zjistím, jestli je u nich nějaká přivtělená duše.

Doporučeno
Tatínku, nezabíjej mě, prosila ho dcera. Těchto šest nejbrutálnějších vrahů z Česka ti nedá spát Tatínku, nezabíjej mě, prosila ho dcera. Těchto šest nejbrutálnějších vrahů z Česka ti nedá spát 11. března 2021 16:06

Jak takové napojení vypadá?

Vše se odehrává na dálku, protože potřebuji klid na práci a s duší promlouvám v duchu, ve své mysli. Nejprve se jí zeptám, zda mohu mít pár otázek, s čímž zemřelí téměř nikdy nemají problém a pak začínáme konverzaci, o které jsem již mluvila. Problém je, když je duch naštvaný, chce se mstít a myslí si, že v jeho domě jsou vetřelci, ale i to lze vyřešit.

Jsou lidé, kteří si myslí, že si přivolávají kohokoli, třeba Karla Gotta, jen tak ze zvědavosti nebo zkrátka pro zábavu. Toto počínání je opravdu velice nebezpečné.

Lze se spojit s každou duší? Můžete mi přivolat třeba Karla Gotta?

Jsou lidé, kteří si myslí, že si přivolávají kohokoli, třeba Karla Gotta, jen tak ze zvědavosti nebo zkrátka pro zábavu. Toto počínání je opravdu velice nebezpečné. Několikrát jsem se setkala s tím, že si někdo chtěl přivolat například Marylin Monroe nebo třeba Jana Husa. A to jen proto, aby si zvýšil své ego a předvedl se před kamarády.

My ale nesmíme duše zesnulých jen tak vyrušovat z jejich klidu. Hlavně ne ty, se kterými se ani neznáme, které s námi nemají nic společného. Mohl by nás za to stihnout nějaký nepříjemný trest. Ale největší nebezpečí je to, když takto vědomě obtěžujeme cizí duše a nevíme, že jsou ještě dole, že ještě neměly dovoleno odejít do světla. Násilím, proti jejich vůli je nutíme ke komunikaci všeho druhu. Mohou se nám začít mstít a různě znepříjemňovat život, nebo nás o něj rovnou připravit.

Michaela Steckerová
Zdroj: se souhlasem Libuše Steckerové

Vidíte duše například i na ulici, v obchodě nebo kdekoliv jinde?

Vím, že mám kolem sebe hodně duší, ale napřímo je nevidím, za což jsem ráda a ani bych to nechtěla. Dcera Míša duše viděla, ale po několika nepříjemných zážitcích se možnosti vidět duchy vzdala. Poprosila své vyšší vedení (Boha), aby jí byl tento dar, vidět duchy zemřelých, odebrán. Slíbila, že nadále bude pomáhat duším zesnulých i pozůstalým, protože ví, že je to její úkol, ale už je nechce vidět.

Byly stále v její blízkosti a Míša řekla, že žije tady a teď svůj život na Zemi a nechce, aby za chvíli už ani nevěděla, jestli se baví s živými nebo s duchy. Není možné pomáhat duchovnu, a přitom se toho děsit. To by prostě stejně nešlo. Od té doby Míša duchy sice nevidí, ale nadále je s nimi v kontaktu, ale už bez stresu.  Také vy, kteří duchy vidíte a děsíte se toho, můžete poprosit boha, vesmír … (co vám je bližší), aby vám tento dar odebrali.

Doporučeno
Jeden z nejbrutálnějších vrahů v Česku: Lázoka turisté přistihli, jak dívce odřezává hlavu. Ten den slavila 17. narozeniny Jeden z nejbrutálnějších vrahů v Česku: Lázoka turisté přistihli, jak dívce odřezává hlavu. Ten den slavila 17. narozeniny 15. prosince 2020 15:00

Máte i nějaké negativní zkušenosti s komunikací s mrtvými?

Ještě se mi nestalo, že by na mě duše útočila, ale některé nechtějí komunikovat. Když nebudete vy útočit na ně, tak ony nemají důvod útočit na vás, a proto volím metodu klidného hovoru, s respektem, a ne násilné vyhánění, které by mohlo vést ke konfliktu. 

Duše může naprosto cokoliv. Může se k vám přivtělit, způsobovat zdravotní problémy, likvidovat vás psychicky, a spoustu dalších věcí.

Co by se mohlo v případě konfliktu stát?

Nikdy jsem se do takové situace nedostala, ale duše může naprosto cokoliv. Může se k vám přivtělit, způsobovat zdravotní problémy, likvidovat vás psychicky, a spoustu dalších věcí.  Mluvím teď o duších, které zůstaly dole. Ty, které jsou již ve světle, ty vám neublíží.

Stalo se vám někdy, že jste nechápala, proč se s vámi duše spojila a nepovedlo se najít řešení toho, proč zůstala uvězněná v tomto světě? 

Stává se, že duše absolutně nechce nahoru, skrývá se, nechce odvést a v takovém případě mám od vyššího vedení povoleno nechat ji nahlédnout nahoru (do světla) aby věděla, co ji čeká, pokud se rozhodne odejít. Ony duše totiž někdy nevěří, že je nahoře čeká něco příjemného, ale jakmile se samy přesvědčí, tak všechny do jedné chtějí odejít.

Jaké pomůcky používáte ke spojení s mrtvými?

Kyvadlo, podvědomí, energie a telepatii, nic jiného nepoužívám. I maminka to měla tak, že s duchy rozprávěla telepaticky.

Vím, že když umřu, tak můj život neskončí a bude pokračovat, což ráda přirovnávám k vysílači. Pokud se vám rozbije vysílač, tak vaše oblíbená stanice nezanikne, ale běží dál a jakmile si koupíte vysílač nový, tak se na ni opět naladíte, a to samé platí pro naše těla.

Jak se díváte na smrt? Bojíte se smrti?

Já miluji život zde na této planetě Zemi se vším, co mi dal a dává. A bude mi smutno, až ho budu opouštět. Ale víte, čeho já se bojím? Že s mými dětmi už nebudu fyzicky, že je nebudu moci obejmout a že ony budou smutné. Je to to naše pozemské vnímání smrti. Vím, že když umřu, tak můj život neskončí a bude pokračovat, což ráda přirovnávám k vysílači. Pokud se vám rozbije vysílač, tak vaše oblíbená stanice nezanikne, ale běží dál a jakmile si koupíte vysílač nový, tak se na ni opět naladíte, a to samé platí pro naše těla. Tělo sice odejde, ale vše ostatní tu zůstává. Pobyt duší nahoře (ve světle) je navíc krásný, plný radosti, pohody a shledání s ostatními, které máte rádi.

kniha Médium Michaela
Zdroj: se souhlasem Libuše Steckerové

Jak to víte? Jak to nahoře vypadá?

Z vyprávění duší zemřelých. Já to úplně přesně nevidím, jen občas mi to proběhne jako krátký záblesk filmu. Ale z napojení na duši cítím pocit nadšení a dalších krásných emocí, které prožívá, když tam přijde. Všechno vnímám skrze pocity a emoce, jen občas konkrétní obrazy.

Na závěr mi ještě řekněte, chce se se mnou někdo spojit? (Paní Steckerová bere do ruky kyvadlo a zavírá oči.)

Ukazuje se mi, že ano, ale o koho jde, to bohužel nevidím. Může to být kdokoliv, vaše prababička, váš anděl strážný... každý kolem sebe máme mnoho spřízněných duší, které již nežijí a bez konkrétního dotazu na konkrétní osobu je to pro mne těžší určit.

Libuše Steckerová je autorkou knih Médium Michaela, Médium Michaela 2 Vesmírné návštěvy a Médium Michaela3 Po stopách minulých životů.

Doporučeno
Navštívili jsme zbytky sídliště duchů kousek za Prahou. Využívali ho sovětští vojáci, od 90. let zůstalo neobydlené Navštívili jsme zbytky sídliště duchů kousek za Prahou. Využívali ho sovětští vojáci, od 90. let zůstalo neobydlené 25. března 2018 16:22
Domů
Sdílet
Diskuse