Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2021 20:00
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Marvel chystá Captain America 4. Nový film se soustředí na Sama a napíší ho tvůrci Falcon a Winter Soldier

Marvel chystá Captain America 4. Nový film se soustředí na Sama a napíší ho tvůrci Falcon a Winter Soldier
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film uvidíme nejdříve za 2 nebo 3 roky.

The Falcon and the Winter Soldier skončilo po 6 epizodách teprve včera. Zdá se, že Marvel Studios a Disney čekaly pouze na to, aby oznámily přípravy pro Captain America 4, plnohodnotné pokračování filmové trilogie.

Captain America bude po Thorovi první postavou, která dostane 4. sólový film, i když je pravda, že zatímco Thor zůstal stejný (Chris Hemsworth), Captain America se změnil ze Steva Rogerse v podání Chrise Evanse na Sama Wilsona v podání Anthonyho Mackieho. 

Ze zprávou o vývoji Captain America 4 nejprve přišel The Hollywood Reporter. Zároveň informují, že scénář by měl napsat Malcolm Spellman, který ho tvořil i pro minisérii The Falcon and the Winter Soldier, kde figuroval i jako showrunner. Marvel zatím nemá vyhlédnutého žádného režiséra.

Doporučeno
Svět Marvelu má nového Captaina Americu. Sam rozcupoval v médiích vládu USA a dal černochům hrdinu, na kterého mohou být hrdí Svět Marvelu má nového Captaina Americu. Sam rozcupoval v médiích vládu USA a dal černochům hrdinu, na kterého mohou být hrdí 24. dubna 2021 11:27

Další článek, tentokrát od Deadline, zmiňuje i Chrise Evanse. Ten údajně s Marvelem vyjednává o účasti na projektu s možností zahrát si v ještě jednom jiném. Mělo by jít o jiný projekt než Captain America 4. Šéf Marvelu Kevin Feige ale nedávno řekl, že s Chrisem Evansem vůbec nejednají.

Tak tedy uvidíme. V každém případě, Captain America 4 v kinech neuvidíme dříve než za 2, možná 3 roky. Zároveň nevíme, co to znamená pro budoucnost seriálu The Falcon and the Winter Soldier.

Domů
Sdílet
Diskuse