Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 20:44
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Film Luca je o kouzelných vodních bytostech, které se na souši přemění na lidi. Animák s příchutí italské riviéry tě okouzlí

Film Luca je o kouzelných vodních bytostech, které se na souši přemění na lidi. Animák s příchutí italské riviéry tě okouzlí
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney a Pixar vydaly nový trailer k filmu Luca, animáku s fantasy prvky.

Když se řekne Pixar, každý by měl zpozornět. Nejprestižnější animační studio na světě nás letos potěší snímkem Luca 50letého italského režiséra Enrica Casarosy, pro kterého půjde o debut. Luca vypadá absolutně nádherně a půjde o dokonalý feel-good film na léto. Tehdy bude mít i premiéru.

Dvě hlavní postavy – teenageři Scorfano (Jack Dylan Grazer) a Luca (Jacob Trembley) – jsou totiž vodní příšery, které touží poznat svět nad mořskou hladinou. Na souši vypadají jako obyčejní chlapci, ale jakmile se dotknou vody, stávají se z nich mořské bytosti. Působí nevinně a nechtějí nikomu ublížit, ale okolní svět je krutý a lidé je zřejmě budou chtít ulovit. Než se rozvine napínavý děj, dostane se nám pohled na dospívání teenagerů ve zcela originální podobě. Namísto toho, aby se z dětí stali dospěláci, z vodních příšer se stanou lidé a otevřou se jim možnosti, o jakých dříve nikdo z nich ani nesnil.

Trailer se nám velmi zamlouvá a nemůžeme se dočkat, kdy animák konečně uvidíme. Věříme, že po snímku Soul nás Pixar zase kvalitativně uspokojí. Luca se na Disney+ dostane 18. června. V kinech ho zřejmě neuvidíme. Pokud do té doby Disney nespustí službu i v Česku, je možné, že se s distributory dohodne na kinopremiéře.

Domů
Sdílet
Diskuse