Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Oriflame.
4. května 2021 14:00
Čas čtení 2:09
Sponzorovaný obsah

Držení hladovky je u konce. Tento SuperShake na podporu hubnutí obsahuje všechny potřebné živiny, spoustu vitamínů a vlákninu

Držení hladovky je u konce. Tento SuperShake na podporu hubnutí obsahuje všechny potřebné živiny, spoustu vitamínů a vlákninu
Zdroj: se souhlasem Oriflame
GASTRO
Uložit Uložené

Oriflame představuje nový drink na regulaci hmotnosti.

Léto se pomalu, ale jistě blíží a ty jsi zase propásl přípravu svého summer body, které bude u vody každý obdivovat? Pak pro tebe máme skvělou zprávu. Oriflame uvádí na trh nový SuperShake na regulaci hmotnosti těla, který je nutričně vyvážený, plný přírodních ingrediencí na rostlinné bázi a plnohodnotně nahradí i 2 jídla denně.

Léto klepe na dveře a ač si někteří z nás dali novoroční předsevzetí, že letošní plavkovou sezónu už opravdu nepropásnou, dokopat se ke cvičení během lockdownu bylo těžší, než se zdá. Pokud jsi nestihl zapracovat na své letní formě, tak nezoufej, máme pro tebe řešení. Oriflame přichází na trh s novým SuperShakem na regulaci hmotnosti, který slouží jako náhrada jídla a zároveň je skvěle nutričně vyvážený.

Oriflame
Zdroj: se souhlasem Oriflame

Konec kručení břicha. Připrav se na příval energie

Každá porce SuperShaku je bohatá na potřebné živiny, má vysoký obsah proteinů i vlákniny, obsahuje zdravé tuky a 23 esenciálních vitaminů a minerálů. Nemusíš se proto obávat, že bys držel nepřirozenou hladovku, tvé tělo by strádalo a po zhubnutí by přišel jojo efekt, kterému se všichni snažíme vyhýbat obloukem. 

Drink z řady Wellness by Oriflame je navržený tak, že ti pomůže zhubnout, ale zároveň tě zasytí a dodá ti potřebnou energii, díky které zvládneš všechno, co si umaneš. Zapomeň na únavu, kručení v břiše a další nepříjemné projevy hladu a raději začni plánovat zábavné aktivity, kterým se můžeš věnovat. Vyprav se s přáteli na kolo, zacvič si jógu, prozkoumej skanzen ve tvém okolí nebo jenom vyraz k vodě.

Oriflame
Zdroj: se souhlasem Oriflame

Drink prospěšný tvému tělu 

Se SuperShakem si navíc jednoduše rozvrhneš jídlo, porce i kalorie a plnohodnotně jím nahradíš až dvě jídla denně. Díky bílkovinám navíc uspokojíš pocit hladu, udržíš si energii a vláknina obsažená v této novince podpoří tvoje trávení

Nápoj je vhodný jako nízkokalorická a zároveň vyvážená snídaně nebo večeře, případně může nahradit oba tyto pokrmy. Při užívání dvakrát denně doporučuji zařadit vydatný a nutričně vyvážený oběd obsahující zdroj složených sacharidů (brambory, rýže, luštěniny atd.), zdroj bílkovin (libové maso, ryba, vejce, čerstvý sýr atd.) a ovoce nebo zeleninu, dle potřeby také 1-2 svačiny,“ upřesňuje nutriční terapeutka Mgr. Aneta Sadílková.

Pokud patříš mezi vegany, nebo se jenom snažíš omezit spotřebu mléčných výrobků, SuperShake bude skvěle chutnat i se sójovým či jiným rostlinným mlékem a vybírat můžeš hned ze dvou příchutí, a to vanilkové nebo čokoládové. 

Oriflame
Zdroj: se souhlasem Oriflame

Jednoduchá příprava

Nerad řešíš stravu na celodenních výletech nebo nemáš čas vařit? I v tomto směru ti SuperShake usnadní život, neboť jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá. Jediné co budeš potřebovat je mléko a 3 polévkové lžíce směsi (25 g), které vhodíš do shaku, pořádně protřepeš a je to. Jak jsme již zmiňovali, volba mléka je na tobě, avšak Oriflame doporučuje kravské nebo sójové mléko, které je z hlediska výživové hodnoty a obsahu bílkovin mnohem lepší, než jiné alternativy rostlinných náhražek. Mléka navíc nepotřebuješ mnoho, pro přípravu drinku z kravského ti postačí 250 ml a u sójového pak 310 ml

Samotný produkt v kombinaci s kravským nebo sójovým mlékem splňuje podmínku obsahu kalorií jako náhrady hlavního jídla. Zároveň se SuperShake může pochlubit obsahem 23 vitaminů a minerálů. Jídlo bohaté na rostlinné bílkoviny a vlákninu bez zbytečných umělých látek, konzervantů, barviv a umělých příchutí vás ideálně zasytí,“ říká Filip Glova, brand manager značky Wellness by Oriflame.

SuperShake si můžeš pořídit již od 4. května na webu Oriflame a za cenu 1 179 korun dostaneš 21 porcí super drinku. 

Oriflame
Zdroj: se souhlasem Oriflame
Zpět
Sdílet
Diskuse