Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2021 7:26
Čas čtení 0:32
Daniel Mikolášik

Bill Gates se po 27 letech rozvádí s manželkou Melindou. Už prý nedokáží společně růst

Bill Gates se po 27 letech rozvádí s manželkou Melindou. Už prý nedokáží společně růst
Zdroj: Wikimedia/World Economic Forum/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Dvojice se poznala koncem 80. let, kdy Melindu přijali do Microsoftu.

Jeden z nejbohatších manželských párů světa se rozchází. Manželé Bill a Melinda Gatesovi se po 27 letech manželství rozhodli rozvést, píše BBC.

„Už nevěříme, že společně dokážeme růst. Po velkém přemýšlení a spoustě práce na našem vztahu jsme se rozhodli ukončit naše manželství,“ napsal miliardářský pár na Twitteru. Dvojice se poznala koncem 80. let, kdy Melindu přijali do Microsoftu.

Mají tři děti a společně řídí nadaci Bill & Melinda Gates Foundation. Ta je známá také díky svým podpůrným aktivitám na pomoc v boji proti koronaviru. Také patří mezi největší soukromé sponzory Světové zdravotnické organizace (WHO) a na boj proti infekčním chorobám či podporu očkování dětí vynaložila miliardy korun.

Doporučeno
Bill Gates prozradil, zda preferuje Android, nebo iOS a iPhone. Nejdůležitější je prý flexibilita vývojářů a softwaru Bill Gates prozradil, zda preferuje Android, nebo iOS a iPhone. Nejdůležitější je prý flexibilita vývojářů a softwaru 28. února 2021 7:55

Bill Gates je podle Forbes čtvrtým nejbohatším člověkem na světě. Jeho majetek má hodnotu 124 miliard dolarů. Je však otázkou, jak se na jeho majetku podepíše samotný rozvod.

Domů
Sdílet
Diskuse