Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2021 7:42
Čas čtení 1:10
Ondřej Jarůšek

Youtuber Jon Mariánek vyzývá na zápas Karlose Vémolu, nabízí mu 10 milionů korun. Terminátor se mu ale vysmál

Youtuber Jon Mariánek vyzývá na zápas Karlose Vémolu, nabízí mu 10 milionů korun. Terminátor se mu ale vysmál
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT
Uložit Uložené

Karlos Vémola mu jasně odpověděl.

Youtuber Jon Mariánek odmítá zápas s hercem a bojovníkem Jakubem Štáfkem, ale místo toho vyzývá na střet českého „Terminátora“ Karlose Vémolu. Tomu zároveň nabízí za boj 10 milionů korun. S Jakubem Štáfkem si prý ale rád dá navrhované šachy přes Skype. Řekl to v novém videu na svém youtubovém kanále.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Ve vyjádření se Mariánek opřel i do spoluzakladatele organizace Oktagon MMA Ondřeje Novotného a ostře se vyjádřil i na téma chystané války youtuberů VláďaVideos vs. Expl0ited. Tento zápas označil za „trapárnu“. Tvrdí, že s Oktagonem nikdy nic společného mít nebude a O2 arenu si na zápas s Vémolou pronajme sám.

Netrvalo ale dlouho a od Karlose Vémoly přišla rázná odpověď„Je to blázinec, vůbec nevím, kdo ten frajer je a co by se mnou měl dělat v ringu nebo v kleci,“ říká slavný bojovník s tím, aby na youtubera lidé nijak nereagovali. „Zápasit neumí, ani kdyby si měl zachránit život. Prachy taky nemá, to má jenom jen páníček, kterýmu on dělá poskoka,“ naráží Vémola na youtubera Jakea Paula, pro kterého Jon Mariánek pracuje.

Karlos Vémola
Zdroj: Oktagon MMA

Vémola dodává, že dokud nedostane zálohu, tak jsou Mariánkova slova jen prázdné řeči. „Ať si dál jede YouTube a zápasení nechá na nás, na fighterech,“ uzavírá bývalý šampion organizace Oktagon MMA. Ten si do youtubera rýpnul i ve fotce na Instagramu, kde krmí svého krokodýla kuřetem jménem Jon.

Původně Jon Mariánek vyzýval na zápas Ektora, tento boj se ale domluvit nepodařilo. Před nedávnem pak s výzvou přišel právně Jakub Štáfek, který youtuberovi nabídl zápas ať už pod pravidly MMA nebo boxu (případně zmíněné šachy). Teď však Mariánek míří přímo na největší hvězdu domácí organizace, ale zatím se nezdá, že by zápas proběhl.

Bude každopádně zajímavé sledovat, jak se příběh dál vyvine a zda se případně do hry vloží nějaký další případný soupeř pro Jona Mariánka. Jeho zápas by si totiž své sledující určitě našel.

Domů
Sdílet
Diskuse