Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2021 9:54
Čas čtení 0:34
Jakub Paulík

Rozvod Gatesových může přepsat historii. Dělit si budou přibližně 130 miliard dolarů

Rozvod Gatesových může přepsat historii. Dělit si budou přibližně 130 miliard dolarů
Zdroj: Jamie McCarthy/Getty Images
OSOBNOSTI BILL GATES
Uložit Uložené

Bill Gates tak zřejmě vypadne z první desítky nejbohatších lidí na světě.

Bill a Melinda Gatesovi patřili mezi nejbohatší páry na světě. Předevčírem ale oznámili, že se po 27 letech rozvádějí. Podle britského deníku Daily Mail z dokumentů týkajících se žádosti o rozvod vyplývá, že když se v roce 1994 vzali, nepodepsali předmanželskou smlouvu.

Jejich rozvodové řízení se proto může stát jedním z historicky nejdražších. Obdobně tomu bylo i v případě rozvodu lídra Amazonu Jeffa Bezose a jeho tehdejší manželky MacKenzie z roku 2019.

Doporučeno
Je jedním z nejbohatších lidí na světě, ale jeho dětem příliš mnoho nezůstane. Toto je 10 zajímavostí o Billu Gatesovi Je jedním z nejbohatších lidí na světě, ale jeho dětem příliš mnoho nezůstane. Toto je 10 zajímavostí o Billu Gatesovi 18. července 2020 15:59

Společný majetek Billa a Melindy má totiž hodnotu přibližně 124 miliard dolarů a zahrnuje nemovitosti v pěti státech, řadu letadel, automobilů a i umělecká díla slavného Leonarda da Vinciho.

Pokud by se jejich majetek rozdělil přesně na polovinu, Bill Gates by se v žebříčku nejbohatších lidí světa podle Daily Mail propadl ze 4. příčky na přibližně 17. pozici. V žebříčku Forbesu se v první trojce nacházejí Jeff Bezos (177 miliard), Elon Musk (151 miliard) a Bernard Arnault (150 miliard) se svou rodinou.

Doporučeno
Steve Jobs dětem technologie zakazoval, Bill Gates jim dal první mobil ve čtrnácti Steve Jobs dětem technologie zakazoval, Bill Gates jim dal první mobil ve čtrnácti 28. listopadu 2018 10:48
Domů
Sdílet
Diskuse