Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2021 19:10
Čas čtení 4:52
Tereza Šnajdrová

Masturbace se zubním kartáčkem, cuketou i vařečkou či houbičkou na nádobí. Fantazii se v sexu meze nekladou

Masturbace se zubním kartáčkem, cuketou i vařečkou či houbičkou na nádobí. Fantazii se v sexu meze nekladou
Zdroj: Unsplash/Deon Black/k volnému užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jaká rizika jsou spojená s užitím předmětů z domácnosti k dosažení orgasmu?

Přemýšlíš, jak okořenit svůj sexuální život a nemáš budget na nákup nových sexuálních hraček? Nic se neděje, stačí se rozhlédnout kolem sebe a věř nám, že v každé domácnosti se najde něco, pomocí čeho se můžeš přivést k tomu nejsladšímu orgasmu. Sex na pračce či hlavice od sprchy pro tebe asi nebudou novinkou, ale věděl jsi, že k sexuálním hrátkám si můžeš vzít na pomoc například i čínské hůlky, elektrický zubní kartáček nebo houbičku na nádobí

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

S každým experimentováním jsou však spojena i nějaká rizika, a pokud se tedy rozhodneš využít jednu z variant, kterou ti představíme v tomto článku, buď opatrný! Nikdy nezapomínej na to, že každý předmět, který budeš chtít použít při sexuálních hrátkách nebo masturbaci, musíš nejprve důkladně umýt a dobře uděláš, pokud ho také umístíš do kondomu. Co všechno se může stát a jaké věci bys rozhodně neměl použít k masturbaci, ti řekne doktorka Paulina Petrasova

V první řadě jste pro tebe zjistili, zda je vůbec vhodné používat k masturbaci i běžné věci z domácnosti, a nikoli pouze pomůcky, které jsou k tomu určené. „Lidé sahají po různých předmětech z domácnosti, aby si sebeuspokojení či sex nějakým způsobem ozvláštnili. Nicméně myslím, že poměr rizika a benefitu je zde více na straně rizika a používat každodenní předměty k masturbaci a sexu se obecně nedoporučuje,“ říká odbornice Paulina Petrasova.

Stará dobrá klasika v podobě pračky či elektrického kartáčku

Určitě jsi někdy viděl romantický film, ve kterém se na sebe dvojice v koupelně náruživě vrhne a k pořádnému prožitku při sexu využije zapnutou pračku. Pokud tedy přemýšlíš nad tím, jak okořenit svůj sexuální život, právě pračka je jednou z těch bezpečných variant, při níž si navíc zpříjemníš čas při plnění domácích povinností. Naházej prádlo do pračky, zapni ji, posaď se na ni a přizvi svého partnera. Vibrace a pohyby zařízení oceníš nejen ty, ale i tvůj milenec, a společně si tak můžete užít i takovou banálnost, jako je praní prádla.

pračka
Zdroj: Pexels/Nick/k volnému užití

Méně obvyklé, ale přesto časté, je užití elektrického zubního kartáčku, který může sloužit jako tichý, ale zároveň velmi výkonný vibrátor. Fantazii se meze nekladou a je jen na tobě, který konec kartáčku se rozhodneš využít. Pokud si chceš klitoris stimulovat hlavicí, sáhni po velmi jemných štětinách a kartáček před použitím nezapomeň namočit. Pokud tak neučiníš, masturbace se může změnit ve velmi bolestivý zážitek, který by se pravděpodobně nelíbil ani vyznavačům BDSM. Pokud tě užití hlavy kartáčku děsí, zabal jeho rukojeť do kondomu a zaveď ji přímo do vagíny, čímž skvěle nahradíš vibrátor.

Doporučeno
Zatímco spíš, tvůj přítel nad tebou masturbuje. Kdy může být somnofilie nebezpečná? Zatímco spíš, tvůj přítel nad tebou masturbuje. Kdy může být somnofilie nebezpečná? 12. února 2021 14:30

Ač se to některé ženy stydí přiznat, mnoho z nich také masturbuje za pomoci silného proudu z hlavice sprchy namířeného na klitoris. Nejedná se sice o klasickou masturbační techniku, ale pulzující či proudící tlak vody z trysek sprchy tě může dovést k orgasmu dřív, než si myslíš. Důležité však je mířit pouze na vnější části vagíny, nikoliv dovnitř. Tím by sis mohla způsobit vážné zdravotní problémy, což potvrzuje i doktorka. 

Používat proud vody ze sprchové hlavice k masturbaci se rovněž velmi nedoporučuje a může to dokonce být pro ženu nebezpečné. Silný proud vody může způsobit změnu příznivého pH vagíny a tím dysbalanci v běžné bakteriální flóře. To vede k přemnožení nevhodných bakterií a k infekcím, jako je bakteriální vaginóza, v horším případě až zánětlivé onemocnění pánve. Ze stejného důvodu se nedoporučuje ani excesivní hygiena genitálií,upozorňuje odbornice Paulina Petrasova. 

Pojďme prozkoumat kuchyni...

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 98234 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse