Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2021 7:01
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Green Knight je středověké fantasy s dechberoucím vizuálem. Představujeme černého koně oscarové sezóny

Green Knight je středověké fantasy s dechberoucím vizuálem. Představujeme černého koně oscarové sezóny
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Green Knight se do kin dostane již toto léto a podle všeho nás čeká nezapomenutelný zážitek.

Epický fantasy snímek Green Knight jsme měli vidět už minulé léto, ale kvůli koronaviru se premiéra odložila na neurčito. Nezávislé studio A24 však věří v nastartování kin a svého černého koně do nich pošle už 30. července.

Podle nejnovějšího traileru se máme na co těšit. Je totiž plný nádherných scenérií a zajímavých scén s řadou audiovizuálních momentů, u kterých se budeme v kině na plátno dívat s otevřenými ústy.

Doporučeno
Tvůrce vizuálních efektů Vlado Valovič prozrazuje, jak dělají počítačové efekty pro Harryho Pottera, Piráty z Karibiku a Aquamana Tvůrce vizuálních efektů Vlado Valovič prozrazuje, jak dělají počítačové efekty pro Harryho Pottera, Piráty z Karibiku a Aquamana 11. května 2021 9:30

Pokud o atraktivitě snímku nejsi přesvědčen, podívej se na trailer. Doporučujeme to ale nedělat ukvapeně, neboť ukazuje pár scén, které by sis chtěl vychutnat v kině. V hlavní roli se představí Dev Patel (Milionář z chatrče) jako Sir Gawain, synovec krále Artuše a snad nejznámější rytíř z artušovských legend.

Hrdina se vydá za dobrodružstvím s cílem čelit Green Knightovi, bájné bytosti a zkoušce pro muže. Toho vidíme i v traileru, kde dokazuje, že nebude jednoduchým protivníkem. 

Kromě Deva Patela uvidíme i Alicii Vikander či Joela Edgertona. Režíruje David Lowery (Pete's Dragon, A Ghost Story), přičemž si napsal i scénář.

P. S. – V traileru je i malá mluvící liška, kterou si zřejmě ve filmu zamilujeme.

Domů
Sdílet
Diskuse