Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2021 12:00
Čas čtení 0:30
Vojtěch Vanda

Aktualizace: Pražským policistům se přihlásil muž, který by mohl objasnit případ možného znásilnění

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vyšetřovatelé žádali o pomoc v případu možného znásilnění osmatřicetileté ženy.

Pražští policisté řeší případ možného znásilnění. Akt se měl stát 25. března v jednom z bytů na Smíchově. Poškozená žena měla s jistým mužem strávit několik hodin, přičemž mělo během té doby dojít i k nedobrovolnému sexuálnímu styku. Policisté zveřejnili i záznam z bezpečnostních kamer a prosí veřejnost, aby s identifikací muže pomohla.

Doporučeno
Anonym vyhrožoval útokem na mateřskou školku, případ řeší NCOZ Anonym vyhrožoval útokem na mateřskou školku, případ řeší NCOZ 7. května 2021 10:46

Na videu je zachyceno, jak žena s mužem vchází do bytového domu a po několika hodinách je žena zase z bytu vyprovozena. Policistům se nicméně nedařilo najít hlavního aktéra, který by mohl případ objasnit.

„Kriminalisté druhého policejního obvodu na objasnění pracují již několik týdnů. Doposud se jim bohužel nepodařilo vypátrat hlavního aktéra, muže, jehož výpověď by mohla být v této fázi případu klíčová,“ uvádí mluvčí policie Jan Rybanský. Ten se několik hodin po medializaci případu policii sám přihlásil.

Doporučeno
Podnikatel, který měl zmizet v pražské Sapě, svůj únos nafingoval. Policie případ odložila Podnikatel, který měl zmizet v pražské Sapě, svůj únos nafingoval. Policie případ odložila 7. května 2021 13:34
Zpět
Sdílet
Diskuse