Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2021 13:17
Čas čtení 0:51
Kamila Šebestová

Herečka Cara Delevingne prodává video o své vagině

Herečka Cara Delevingne prodává video o své vagině
Zdroj: Wikimedia/Gage Skidmore/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Ve videu zdůrazňuje, že vagina je něco, co bylo vždy jen její.

Britská herečka Cara Delevingne se ve spolupráci s anonymním umělcem Chemicalem X rozhodla natočit video o své vagině. Krátký klip má název „Mine“, tedy „Moje“. Mluví v něm o tom, že vagina je něco, co patřilo vždy jen jí. Toto video chce prodat ve virtuálním světě jako NFT.

„Moje první slovo bylo ,moje'. Znamená to pro mě něco, co patří jen mně. A to je moje vagina,“ říká nahá herečka ve videu při západu slunce.

„Je moje, nepatří nikomu jinému. A já se rozhodnu, co s ní budu dělat. To mi nikdo nevezme,“ pokračuje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Projekt Mine se draží ve virtuálním světě NFT tokenů. Anonymní umělec Chemical X na své stránce kromě videa herečky zveřejní i další digitální umělecká díla. Výtažek z videa o vagině chce Cara Delevingne věnovat své nadaci The Cara Delevingne Foundation. Ta podporuje práva žen a LGBT+ komunity.

Herečce je toto téma blízké, protože ona sama se přiznala, že má pansexuální orientaci. Přitahují ji tedy lidé bez ohledu na jejich pohlaví. Se svou orientací měla dlouho problém, podle portálu Independent se chtěla dokonce zabít. Nyní v rámci své organizace pomáhá dalším lidem, kteří se konfrontují s podobnými problémy.

„Chci připomenout lidem, jakou mají v sobě neuvěřitelnou sílu, jak krásná jsou jejich těla. Chci, aby byli na ně pyšní,“ řekla deníku Evening Standard.

Domů
Sdílet
Diskuse