Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2021 9:30
Čas čtení 0:59
Viktor Kniš

Karlos Vémola: Odvetu jsem do smlouvy nedal, protože nikdo nevěřil, že může Attila vyhrát. Vykrucuje se, i když jsme se dohodli

Karlos Vémola: Odvetu jsem do smlouvy nedal, protože nikdo nevěřil, že může Attila vyhrát. Vykrucuje se, i když jsme se dohodli
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT
Uložit Uložené

Karlos Vémola tvrdí, že udělal chybu, když si nedal do smlouvy s Oktagonem bod, který by mu zajistil odvetu s Attilou Véghem.

Karlos Vémola v živém vysílání na Instagramu popsal okolnosti kolem smlouvy, kterou s Attilou Véghem podepisovali před „zápasem století“. Přiznává, že udělal chybu, když netrval na tom, aby byla odveta součástí smlouvy. Tvrdí však, že se zástupci Oktagonu s oběma bojovníky jasně dohodli, že odveta v Bratislavě bude.

„Nikdo nečekal, že Attila vyhraje, nečekali to promotéři ani sám Attila. Automaticky bylo dohodnuto, že první zápas bude v Praze. Všichni, čekali, že pokud se nestane překvapení, tak ho porazím. Všichni čekali, že odveta bude v Bratislavě, kde například mohl ukončit kariéru,“ řekl Karlos Vémola na Instagramu a přiznal, že byl hloupý, když si odvetu do smlouvy nedal.

Doporučeno
Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků 13. května 2021 14:30
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Karlos Vémola má prý pocit, že Attila Végh, resp. jeho manažer, začal kopírovat marketingové nápady. Český zápasník měl v plánu uspořádat v jednom pražském klubu narozeninovou oslavu, kde by se po měsících pandemie setkal s fanoušky, Attila Végh ho však předběhl a stejnou akci ve stejném klubu naplánoval o týden dříve. Paradoxně však jde o klub, který je pro Vémolu domovským.

Vémolovi taky vadí, že si dal Attila Végh udělat podobná trička, a čeká už jen na to, jak jej bude kopírovat dál.

Vémola si myslí, že pokud toto „rýpání“ ze strany slovenského zápasníka bude pokračovat, odvetě se nevyhnou. „Nevykroutí se z toho, pokud bude chtít zápasit, i jeho nejvěrnější fanoušci budou chtít vidět, zda to ještě podruhé dokáže. (...) Stejně jako jsem ho donutil k prvnímu zápasu, který nechtěl, tak ho donutím i k druhému, je to jen otázka času,“ dodal Vémola.

Domů
Sdílet
Diskuse