Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2021 10:15
Čas čtení 0:55
Ondřej Jarůšek

Rvačka cizinců v Praze: Několik mladíků utrpělo bodná poranění, muž s nožem chtěl ujet tramvají

Rvačka cizinců v Praze: Několik mladíků utrpělo bodná poranění, muž s nožem chtěl ujet tramvají
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Během zadržování podezřelých museli policisté použít hrozbu namířenou zbraní.

Pražští policisté v sobotu pozdě večer řešili hromadnou rvačku cizinců, kteří se porvali na Palackého náměstí. Záchranáři na místě ošetřovali několik osob, tři mladíci utrpěli bodná zranění. Případem se bude policie dále zabývat, zatím není jasné, proč k incidentu došlo.

„Na Palackého náměstí se strhla rvačka mezi několika lidmi. Tři lidé skončili s bodnými zraněními v péči záchranářů. Jeden z aktérů se pokusil ujet tramvají, ale policisté ho vypátrali a zadrželi i s nožem, který měl u sebe. Motiv a průběh incidentu budeme zjišťovat,“ uvedli policisté na Twitteru.

Doporučeno
V Praze se na střeše pořádala ilegální party s cizinci ze všech kontinentů kromě Antarktidy a Austrálie V Praze se na střeše pořádala ilegální party s cizinci ze všech kontinentů kromě Antarktidy a Austrálie 15. května 2021 17:28

Mezi ošetřovanými byli mladíci ve věku 16 až 23 let, jeden z nich ale přitom podle policie zřejmě neměl s rvačkou nic společného. Jeden z pobodaných byl podle serveru iDNES uveden do umělého spánku.

Během zadržování podezřelých museli policisté použít hrozbu namířenou zbraní, při samotném zákroku však nikdo další poraněn nebyl.

„Zadržení provedla prvosledová hlídka pohotovostní motorizované jednotky za použití donucovacích prostředků a hrozby namířenou střelnou zbraní. Zákrok se obešel bez zranění. Všichni aktéři incidentu jsou cizinci,“ doplnila policie na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse