Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2021 15:50
Čas čtení 0:39
Adam Smeták

14letá dívka ležela nehybně v Brně na ulici. Byla pod vlivem marihuany a tvrdého alkoholu

14letá dívka ležela nehybně v Brně na ulici. Byla pod vlivem marihuany a tvrdého alkoholu
Zdroj: Městská policie Brno
NEWS
Uložit Uložené

Nezletilá dívka vypila více než půl litru vodky.

Čtrnáctiletou dívku pod vlivem marihuany a tvrdého alkoholu našla v Brně v sobotu odpoledne nehybně ležet v Mostecké ulici kolemjdoucí žena. Otočila ji do zotavovací polohy a zavolala linku 156.

Dívka na místě zvracela, tak ji policisté kontrolovali do příjezdu zdravotníků, aby se neudusila. Následně byla převezena do Dětské nemocnice. Případem se bude policie ještě zabývat kvůli podezření ze spáchání trestného činu. Informování byli i sociální pracovníci, uvádí Městská policie Brno.

Doporučeno
Víš, čí pivo piješ? Toto jsou majitelé známých piv v Česku a na Slovensku Víš, čí pivo piješ? Toto jsou majitelé známých piv v Česku a na Slovensku 15. května 2021 14:30

Dívka se přivolanou hlídkou komunikovala pouze jednoslovně. „Když jim po několika doplňujících otázkách odsouhlasila, že vypila přes půl litru vodky a kouřila marihuanu, okamžitě požádali o příjezd záchranné služby,“ uvedl mluvčí policie Jakub Ghanem.

Hlídka dívku kontrolovala, zda je při vědomí a dýchá. Ta v leže na chodníku i zvracela, tak blo třeba zajistit, aby se zvratky nezadusila. Zdravotníci ji po příjezdu přenesli do sanitky, kde ji ihned začali ošetřovat. Následně ji odvezli do Dětské nemocnice

„Hlídka měla důvodné podezření ze spáchání trestného činu a případ předala policistům k prošetření. O události budou strážníci informovat i sociální pracovníky,“ doplnil Ghanem.

Doporučeno
VIDEO: Řidič v Praze ujížděl policistům, až naboural do stromu. Měl zákaz řízení a auto plné kradených věcí VIDEO: Řidič v Praze ujížděl policistům, až naboural do stromu. Měl zákaz řízení a auto plné kradených věcí 16. května 2021 15:05
Domů
Sdílet
Diskuse