Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2021 7:23
Čas čtení 0:31
Kamila Šebestová

Fast-foodová síť Shake Shack nabízí očkovaným zákazníkům hranolky zdarma

Fast-foodová síť Shake Shack nabízí očkovaným zákazníkům hranolky zdarma
Zdroj: Unsplash/Somia Lone/volně k užití
NEWS KORONAVIRUS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Provozovatelé chtějí tímto krokem podnítit lidi, aby šli na očkování proti koronaviru.

Milovníci fast-foodovém sítě Shake Shack v New Yorku si přijdou na své. Provozovatelé každému očkovanému zákazníkovi slíbili hranolky zdarma. Podle portálu Hypebeast majitelé Shake Shack spojili síly s newyorským starostou. Společnou iniciativou chtějí přesvědčit obyvatele New Yorku, aby se nechali očkovat. 

Pokud jim v prodejně ukáží zákazníci platný vakcinační pas, dostanou zdarma hranolky buď jako samostatné jídlo nebo jako přílohu. Ti, kteří se nechají očkovat v New Yorku, dokonce dostanou zdarma burger. Tato nabídka pro obyvatele New Yorku platí do 12. června. 

Počet očkovaných postupně roste, denně jsou ve Spojených státech amerických očkovány miliony obyvatel. Po vakcinaci je v USA již 121 milionů lidí, což je kolem 36 procent americké populace. Přesto však je mnoho lidí, kteří vakcínu odmítají. Proto se k očkování proti onemocnění covid-19 snaží obyvatel USA kromě politiků motivovat i influenceři či podnikatelé.

Doporučeno
Otevření zahrádek: Kdy k němu dojde a jaká pravidla bude třeba dodržet Otevření zahrádek: Kdy k němu dojde a jaká pravidla bude třeba dodržet 16. května 2021 16:42
Domů
Sdílet
Diskuse