Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 11:15
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Ariana Grande měla tajnou svatbu v Kalifornii. Na komorní událost pozvala méně než 20 lidí

Ariana Grande měla tajnou svatbu v Kalifornii. Na komorní událost pozvala méně než 20 lidí
Zdroj: Robin Marchant/Getty Images
OSOBNOSTI ARIANA GRANDE
Uložit Uložené

Jedna z nejpopulárnějších popových zpěvaček světa se provdala v tajnosti. Pozornosti bulváru přesto neunikla.

Ariana Grande svoji polovičku Daltona Gomeze sice před světem neskrývá, s odhalováním svého soukromí to ale nepřehání tak jako někteří její kolegové ze showbyznysu. Důkazem je i minimum informací, které unikly o její očekávané svatbě. Podle TMZ šlo o komorní událost, které se zúčastnila jen nejbližší rodina. Hostů bylo méně než 20.

Doporučeno
Ariana Grande čelí žalobě za svůj největší loňský hit, ve kterém předvádí své přednosti. Prý ho okopírovala Ariana Grande čelí žalobě za svůj největší loňský hit, ve kterém předvádí své přednosti. Prý ho okopírovala 18. ledna 2020 18:36

Svatba se konala v domě Ariany Grande v Kalifornii. Nemovitost nedávno koupila za přibližně 7 milionů eur od Ellen DeGeneres.

Dalton Gomez není člověk z prostředí celebrit, podle zahraničních portálů je úspěšným realitním makléřem. 

Ariana Grande se zasnoubila po přibližně ročním vztahu. Soukromý život jí dlouhodobě nevycházel. V minulosti jí ztroskotal dvouletý vztah s raperem Macem Millerem, který se později předávkoval léky a zemřel. Těsně před svatbou se po tříletém vztahu rozešla s populárním Petem Davidsonem. O svých neúspěších ve vztazích otevřeně zpívá na posledních albech.

Doporučeno
Ariana Grande chce souložit celou noc, dá ti příklad a výsledkem je číslo 69. Chce být tvou manželkou i milenkou Ariana Grande chce souložit celou noc, dá ti příklad a výsledkem je číslo 69. Chce být tvou manželkou i milenkou 18. listopadu 2020 16:42
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande)

Domů
Sdílet
Diskuse