Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2021 11:54
Čas čtení 2:08
Richard Balog

Móda Refresher: Zuzana Strausz Plačková v extravagantním kompletu Marine Serre nebo Dara Rolins zahalená do Off-White™

Móda Refresher: Zuzana Strausz Plačková v extravagantním kompletu Marine Serre nebo Dara Rolins zahalená do Off-White™
Zdroj: Instagram/@tvmarkizaofficial, @hahacrewzayo & @dararolins_vermi
MÓDA
Uložit Uložené

Domácí známé tváře tentokrát předvedly zajímavé outfity nejen v ulicích, ale po delším čase i na společenské události.

Domácí známé tváře na módě rozhodně nešetří. V posledních dnech předvedli highendové kombinace Dalyb, Dara Rolins, Zuzana Strausz Plačková či Barbora Franeková. Toto je 10 nejzajímavějších outfitů nejen z předávání cen SOWA, ale i z městských uliček nebo natáčení videoklipů. Najdeš v nich inspiraci?

Doporučeno
Toto jsou zatím nejzajímavější páry tenisek roku 2021. Koupit je bylo téměř nemožné, ale stojí za to Toto jsou zatím nejzajímavější páry tenisek roku 2021. Koupit je bylo téměř nemožné, ale stojí za to 16. května 2021 14:47

Zayo už zítra vydává album s názvem WASSUP na všech streamovacích platformách a součástí propagace jsou i fotografie, na kterých raper pózuje v highendových kouscích značky Dior a v teniskách Air Jordan 4.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zayo (@hahacrewzayo)

V dnešním seznamu nechybí ani další člen seskupení HAHA Crew Dalyb. Raper, producent i DJ v jedné osobě se v ulicích Bratislavy předvedl v avantgardním outfitu vyskládaný z modelů Bottega Veneta, FARAH x Michaela K., 1017 ALYX 9SM, Comme des Garcons nebo v kšiltovce New Era, kterou upravil podle vlastních preferencí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by *JA* (@dalybhahacrew)

Dara Rolins vytáhla na nedávném předávání cen SOWA například i tento kabát z dílny Off-White™, pod kterým schovávala volné červené kalhoty a poměrně odvážný vrchní díl.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Na Social Awards Slovakia nechyběly ani další známé tváře včetně Márie Čírové, Ivety Radičové nebo Veroniky Cifrové Ostrihoňovové, která galavečer moderovala společně s manželem Matějem Cifrou.

Nejzajímavější outfit večera ovšem předvedla Zuzana Strausz Plačková (předposlední fotografie), která si ocenění převzala v extravagantním modrém kompletu značky Marine Serre.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Televízia Markiza #tvmarkiza (@tvmarkizaofficial)

Během posledního Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku se v zajímavém outfitu předvedla Barbora Franeková. Ředitelka známého módního magazínu zůstala věrná svému minimalistickému stylu a ze šatníku vytáhla světlý kabát Jil Sander, který doplnila o kabelku Bottega Veneta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Horší módní vkus nemá ani Zuzana N. Stráská. Sympatická plavovláska si nás tentokrát získala letní kombinací modelů značek CHATTY, Edited, Zara a kabelky Loewe. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ZUZANA N. STRASKA (@zuzanastraska)

Filip Vaněk je osobní stylista mnoha známých Čechů, respektive Češek a při pohledu na většinu outfitů nás jeho vytíženost nepřekvapuje. V ulicích Prahy se nedávno procházel v nejnovějších kouscích Burberry.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by F I L I P V A N E K (@filipvanek)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by F I L I P V A N E K (@filipvanek)

Bé Hà Nguyen patří mezi nejstylovější ženy na území České i Slovenské republiky a nejnověji nás o tom přesvědčila v šatech od Diane von Furstenberg, které doplnila jen o šperky Bulgari a kabelku Saint Laurent.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bé Hà Nguyen▪️ Style With Me (@beha_nguyen)

Andy Csinger si na jihu Itálie již vychutnává horké letní dny jen v lehkých modelech. Na záběru níže má oblečen lehký komplet od značky ARAMINTA JAMES v kombinaci s kloboukem Lack of Color a obuví The Bali Tailor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)

Dnešní výběr uzavírá PIL C v péřové bundě z dílen značky Moncler, v tričku Supreme, reflexních kalhotách a teniskách Nike.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

Doporučeno
Tenisky Vans a letní období jednoduše patří k sobě. Těchto 10 párů budeš chtít mít hned doma Tenisky Vans a letní období jednoduše patří k sobě. Těchto 10 párů budeš chtít mít hned doma 14. května 2021 8:30
Domů
Sdílet
Diskuse