Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2021 9:49
Čas čtení 0:39
Jakub Paulík

Sex a láska mezi herci v Přátelích byly tabu. Šlo o pravidlo, které nesměli porušit, tvrdí Matthew Perry

Sex a láska mezi herci v Přátelích byly tabu. Šlo o pravidlo, které nesměli porušit, tvrdí Matthew Perry
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY FRIENDS
Uložit Uložené

Museli zůstat jen kamarády.

S příchodem reunion epizody sitkomu Přátelé se dozvídáme nové zajímavosti o pozadí natáčení. O pravidlu mezi herci, podle kterého nemohli být víc než jen kamarádi, se hovořilo už v minulosti. Matthew Perry alias Chandler potvrdil, že takové pravidlo mezi šesticí herců skutečně existovalo. 

David Schwimmer hrající Rosse k věci dodal, že šlo o jakési nepsané pravidlo, respektive dohodu mezi herci, ne o žádnou psanou smlouvu.

Doporučeno
Přátelé jsou zpět! Herci to v traileru emočně nezvládají a dávka nostalgie je dohání k slzám Přátelé jsou zpět! Herci to v traileru emočně nezvládají a dávka nostalgie je dohání k slzám 19. května 2021 21:04

Tímto způsobem se vyhnuli jakýmkoli nepříjemnostem na natáčení v případě, že by vztah některé dvojice nevyšel. Podle Matta LeBlanca by byl navíc milenecký vztah mezi herci divný, protože je považuje za své bratry a sestry.

Courteney Cox, která hrála Chandlerovu manželku Monicu, si ale na žádné pravidlo ohledně partnerských vztahů nezmiňuje, uvádí Daily Mail. „Myslím, že je to dobrý nápad, ale nevzpomínám si, že bychom o tom mluvili,“ nechala seslyšet. 

Ženy později zavtipkovaly, že si herečtí kolegové pravidlo vymysleli, aby tím odůvodnili, že o své ženské kolegyně neměli zájem. Reunion speciálu Přátel se dočkáme na HBO Max už ve čtvrtek 27. května.

Doporučeno
Jak dobře znáš seriál Přátelé? (Kvíz) Jak dobře znáš seriál Přátelé? (Kvíz) 21. července 2018 9:35
Domů
Sdílet
Diskuse