Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2021 10:37
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Rytmus se vrací v čase a užívá si rapování do živé hudby. Tvrdí, že většina domácích raperů to nedělá, protože je to těžké

Rytmus se vrací v čase a užívá si rapování do živé hudby. Tvrdí, že většina domácích raperů to nedělá, protože je to těžké
Zdroj: TASR/Branislav Račko
NEWS
Uložit Uložené

V rámci předávání hudebních cen Anděl vystoupil i Rytmus. Objevil se po boku mladého talenta z vydavatelství Bigg Boss 7krát3.

Jubilejní 30. ročník předávání hudebních cen Anděl se nesl ve znamení přísných pandemických opatření, což v konečném důsledku přineslo i atraktivní program pro všechny fanoušky kvalitní hudby a vizuálu.

Potěšila i spolupráce dvou na první pohled vzdálených interpretů. Rytmus se objevil po boku vítěze kategorie sólo interpreta roku – 7krát3. Mladý R&B umělec má nejblíže k vydavatelství Bigg Boss, se kterým spolupracuje od začátku své krátké kariéry. S členem Kontrafaktu se spojil na novince Bleju vibe, která dostala od organizátorů Anděl i vkusný vizuál.

Doporučeno
Ruská verze Lil Pumpa, ale ještě šílenější. Kdo je Morgenshtern a jak se z youtubera stal nejposlouchanější raper? Ruská verze Lil Pumpa, ale ještě šílenější. Kdo je Morgenshtern a jak se z youtubera stal nejposlouchanější raper? 1. května 2021 10:57

Rytmus v této souvislosti poznamenal, že patří k malé skupině raperů, kteří jsou ochotni a užívají si spolupráci s živou kapelou. Podle něj jde o specifickou a náročnou disciplínu, na kterou si mnozí vůbec netroufnou.

„Musím zhodnotit, že jen málokteří slovenští nebo čeští rapeři rapují do živé muziky, protože mají pocit, že jim to nezní. Já se v tom vyžívám. Ano, je to těžké, protože spojení s nástroji je moment, kdy musíš chytit emoci, naladit hlas, frázování a muzikalitu. Rád vás bavím a bouráme hranice v rapu pro vás všechny, včetně raperů,“ konstatoval Rytmus.

V rapové kategorii zvítězil Yzomandias s nejnovějším albem Prozyum a v kategorii pro nejlepšího slovenského interpreta nebo skupinu zvítězili Le Payaco.

Domů
Sdílet
Diskuse