Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2021 12:19
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Black Widow nebude žádným nudným dramatem. Nový trailer odhaluje explozivní akci a sexy sestry vražedkyně

Black Widow nebude žádným nudným dramatem. Nový trailer odhaluje explozivní akci a sexy sestry vražedkyně
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Black Widow uvidíme v kinech už příští měsíc.

Black Widow se po odkladu konečně dostane do kin už 9. července. Jen měsíc nás tedy dělí od nového marvelovského filmu, který uvidíme dva roky po tom posledním (Spider-Man: Far From Home). Jak už jistě víš, sólovka Black Widow nám ukáže, co Natasha Romanoff (Black Widow) dělala předtím, než začaly události filmů Infinity War a Endgame. Více poznáme její minulost, odhalíme její dávné nepřátele, ale i rodinu, kterou kvůli úkolům hrdinky v Avengers musela nechat za sebou.

Doporučeno
10 nejočekávanějších filmů a seriálů na Netflixu, HBO a jiných streamovacích platformách 10 nejočekávanějších filmů a seriálů na Netflixu, HBO a jiných streamovacích platformách 1. června 2021 16:12

Po jejím boku bude stát další trénovaná špionka Yelena Belova (Florence Pugh), drsně působící Melina (Rachel Weisz) a Alexei Schostakov, známý jako Red Guardian (David Harbour). Právě Florence Pugh by se v Marvel Cinematic Universe měla stát novou hrdinkou Black Widow.

O režii první hrané sólovky Black Widow se postarala Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome). Scénář napsali Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby). Jak můžeš vidět v nejnovějším traileru, film bude pořádně akční a rozhodně půjde o klasický marvelovský blockbuster se vším, co k tomu patří.

Domů
Sdílet
Diskuse