Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2021 18:15
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Agresor v Praze zbil muže před zraky jeho dětí. Policie hledá svědky napadení

VIDEO: Agresor v Praze zbil muže před zraky jeho dětí. Policie hledá svědky napadení
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Obviněnému hrozí tři roky za mřížemi.

Policie hledá svědky, kteří 28. května krátce po šestnácté hodině zaznamenali napadení muže ve vestibulu metra Hloubětín. Agresor nejprve v metru přistoupil k jistému muži vyhrožoval mu, napadený byl ale na místě se svými dětmi, dotyčného si nevšímal a z metra vystoupil. Útočník jej však pronásledoval a na eskalátorech na něj zaútočil.

Doporučeno
Zabiják se tvářil, že je gay. V klubu přitančil k muži a píchl mu injekci s jedem Zabiják se tvářil, že je gay. V klubu přitančil k muži a píchl mu injekci s jedem 3. června 2021 9:30

„Nejprve ho strhl na zem, následně ho zaklekl a držel za krk. Pohotoví kolemjdoucí vypnuli eskalátor a zavolali pomoc. Následně na místo dorazila hlídka Městské policie, která agresora omezila na osobní svobodě,“ popisuje případ v policejní tiskové zprávě Violeta Siřišťová.

Útočníkem je třicetiletý muž, který nyní čelní obvinění ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví, výtržnictví a nebezpečné vyhrožovaní. V případě uznání viny může skončit až na tři roky za mřížemi.

„Na přiloženém videozáznamu jsou vidět osoby, které s největší pravděpodobností byly u napadení přítomny. Kriminalisté v této souvislosti proto žádají právě je, aby se obrátily na linku 158 a pomohly tak s vyřešením tohoto případu,“ dodává dále Siřišťová. Hlásit se mají zejména ti, kteří jeli ve stejné soupravě metra jako útočník a napadený a byli u začátku celého incidentu.

napadenínapadenínapadenínapadení
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse