Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2021 11:20
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Megan Thee Stallion v novém klipu zničila život americkému senátorovi

Megan Thee Stallion v novém klipu zničila život americkému senátorovi
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images
HUDBA
Uložit Uložené

Megan Thee Stallion se vrací po několikaměsíční odmlce.

Rapperka Megan Thee Stallion se vrací k tvorbě a vše nasvědčuje tomu, že se chystá vydat další sólové album. Jedna z nejposlouchanějších ženských raperek na planetě dnes vydává první singl v tomto roce pod názvem Thot Shit.

Vrací se v něm k alter egu Tina Snow a prezentuje svůj postoj k úchylným mužům, kteří ji na jedné straně urážejí, na druhé straně je však dokáží její odvážné videoklipy vzrušit. Za oběť si vybrala postavu fiktivního amerického senátora, kterého od napsání úchylného komentáře provázejí na každém kroku tančící a spoře oděné ženy.

Krátký film končí okamžikem, kdy politikovi parta odvážně oblečených žen upraví obličej tak, že má místo úst vagínu. Psycho videoklip doprovází i myšlenka, že hanlivé pojmenování pro ženy lehčích mravů muži nemají právo používat.

Doporučeno
Cardi B a Megan Thee Stallion čelí stížnostem, jejich vystoupení na Grammy přirovnávají k pornu Cardi B a Megan Thee Stallion čelí stížnostem, jejich vystoupení na Grammy přirovnávají k pornu 20. března 2021 13:23

Megan Thee Stallion patří sice mezi služebně mladší americké raperky, přesto má za sebou řadu úspěchů. Jen nedávno společně s Cardi B odehrála velmi úspěšnou show, kterou završila ziskem prestižní ceny Grammy pro nováčka roku, zároveň má na kontě i řadu dalších ocenění pro začínající interprety.

Raperka začínala s hudbou jako freestylová performerka, velmi rychle se však vypracovala na hudebnici, která má zvládnuté všechny disciplíny. Krátce před vydáním nové skladby prozradila, že skladba Thot Shit vznikla jako freestyle.

Domů
Sdílet
Diskuse