Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2021 10:56
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Příšerky s. r. o. se vracejí v prvním pokračování po 20 letech! V seriálu od Disney+ budou rozesmívat děti

Příšerky s. r. o. se vracejí v prvním pokračování po 20 letech! V seriálu od Disney+ budou rozesmívat děti
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Monsters at Work se začnou na Disney+ vysílat už 2. července.

Po téměř 20 letech nám Disney konečně naservíruje pokračování úžasného animáku Monsters Inc. (Příšerky s. r. o.). Oblíbená pixarovka dostala prequel zobrazující, jak se Mike a Sully poznali na univerzitě, ale stále jsme se nedozvěděli, jak vypadá jejich svět příšer poté, co příšery přestaly děti strašit, ale začaly je rozesmívat. Jejich města jsou totiž poháněna dětským pláčem. Sully a Mike ale zjistili, že díky smíchu získají ještě více energie. A právě o tom bude chystaný seriál na Disney+ s názvem Monsters at Work.

Doporučeno
Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů Svět Marvelu: první část Lokiho odhalila zajímavá marvelovská tajemství a představila klíčové postavy budoucích filmů 10. června 2021 10:11

Z něho tu máme i první ukázku, ale nejsme z ní nadšení. Mysleli jsme, že seriál se zaměří na Sullyho a Mikea, ale ti budou jen vedlejšími postavami. V centru dění se ocitne mladý Tylor Tuskmon (Ben Feldman).

Čerstvý absolvent školy strašení nastoupí do továrny na energii den poté, co se oficiálně přešlo ze strachu na smích. Musí tedy zapomenout všechno, na co se celý život připravoval, a zjistit, jak se může stát bavičem. Animovaný seriál se na Disney+ začne vysílat už 2. července.

Domů
Sdílet
Diskuse