Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2021 18:06
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Na nové konzole i PC vyjde videoherní zpracování Avatara. Ovládat budeme modré mimozemšťany bojující proti invazi lidí

Na nové konzole i PC vyjde videoherní zpracování Avatara. Ovládat budeme modré mimozemšťany bojující proti invazi lidí
Zdroj: Ubisoft
TECH
Uložit Uložené

Ubisoft odhalil svou novou open-world hru odehrávající se na Pandoře.

Avatar: Frontiers of Pandora. Tak se jmenuje chystaný open-world titul od Ubisoftu a studia Massive Entertainment (série The Division). Čeká nás tedy obrovský otevřený svět na planetě Pandora, který znáš díky filmu Jamese Camerona z roku 2011. Ubisoft titul oznámil už před 4 lety a tvrdí, že vyjde v roce 2022 pro Xbox Series X/S, PC a PS5. 

Při prezentaci hry jsme viděli záběry z hraní. Tvůrci ji představili animovanou ukázkou vytvořenou v herním enginu. Samotné hraní tedy pravděpodobně takto pěkně vypadat nebude.

Doporučeno
Recenze: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutečně nejkrásnější hra na světě, na kterou žádná jiná nemá? Recenze: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutečně nejkrásnější hra na světě, na kterou žádná jiná nemá? 8. června 2021 16:00

Doufáme, že herní svět Avatara bude zábavnější než ostatní hry od vydavatele Ubisoft, jehož open-world tituly jsou známé příliš rozlehlým světem plným průměrných úkolů, kvůli nimž ti projetí hry trvá i sto hodin. Na krásný vizuál planety Pandora plné nádherných barev se ale nelze netěšit.

Hru budeme hrát z pohledu první osoby (FPS). Hrát budeme za domorodé Na'vi a kromě nástrah planety budeme bojovat i s lidmi, kteří chtějí planetu kolonizovat stejně jako ve filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse