Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2021 9:07
Čas čtení 0:52
Jakub Paulík

Batman měl orálně uspokojit Catwoman. „Hrdinové takové věci nedělají,“ zamítlo DC návrh na sexuální scénu

Batman měl orálně uspokojit Catwoman. „Hrdinové takové věci nedělají,“ zamítlo DC návrh na sexuální scénu
Zdroj: Warner Bros. Pictures
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Scéna se mohla odehrát v seriálu s Harley Quinn.

Známý komiksový hrdina Batman mohl ve 3. sérii animovaného seriálu Harley Quinn orálně uspokojovat Catwoman. Podle informací Joea Ottersona z Variety však zasáhlo DC a scénu, v níž se Batman tváří sklání ke Catwoman, museli z jedné z epizod jednoduše odstranit. Důvodem byl prý fakt, že Batman je hrdina a „hrdinové takové věci nedělají“ – alespoň podle názoru DC.

Tým stojící za seriálem se DC ptal, zda chtějí, aby byli hrdinové vnímáni jako sobečtí milenci, kteří odmítají potěšit partnera. Podle jejich vysvětlení je však problém spíše v tom, že nemohou prodávat hračky s hrdiny, kteří by na někom prováděli orální sex.

Doporučeno
Recenze: Jak obstáli Warrenovi proti satanistům? V The Conjuring 3 se pustili do vyšetřování kletby Recenze: Jak obstáli Warrenovi proti satanistům? V The Conjuring 3 se pustili do vyšetřování kletby 10. června 2021 15:59

Seriál Harley Quinn odstartoval v dubnu 2020 a tvůrci stihli doposud vyprodukovat dvě série. Příběhově se zaměřuje kromě Harley i na další známou záporáčku Poison Ivy, která jí pomáhá po rozchodu s Jokerem. Kritici i diváci hodnotí seriál podle Rotten Tomatoes velmi příznivě.

Harley Quinn můžeš znát díky hrané komiksovce Suicide Squad z roku 2016, kde ji ztvárnila sympatická herečka Margot Robbie. V roce 2020 si Harley vysloužila i sólový celovečerní film Birds of Prey, který však měl od kvalitní zábavy daleko. Naši recenzi najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse