Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2021 8:47
Čas čtení 1:01
Ondřej Jarůšek

Měsíc vs. rok ve vztahu: Proč už to není jako dřív?

Měsíc vs. rok ve vztahu: Proč už to není jako dřív?
Zdroj: Unsplash/Milan Popovic/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Poslechni si novou epizodu podcastu LOVE IS ON THE AIR.

Odebírej nás na Spotify

Čas plyne jako voda a náš vztahový podcast LOVE IS ON THE AIR už má za sebou 68 dílů. Stejně rychle může utéct taky první rok ve vztahu, kdy si může leckdo povzdychnout nad tím, že už to není jako dřív. Prvotní zamilování totiž často postupem času opadává, stejně jako různá gesta a pozornost, která na začátku vztahu byla samozřejmostí. 

Proč tomu tak je? V čem jsou hlavní odlišnosti mezi vztahem po měsíci a vztahem po roce? A je potřeba se kvůli tomu trápit? I těmto otázkám se v nové epizodě věnujeme. Pohodlně se proto usaď a užij si novou epizodu.

Doporučeno
20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 23. února 2021 20:15

Na začátek je třeba si uvědomit, že to, že se vztah časem mění, je zcela normální. Neznamená to, že je vztah po roce horší (alespoň v některých případech), je prostě jenom jiný. V mnoha ohledech může být naopak ještě lepší.

Jednou z věcí, která se ve vztahu může měnit, je frekvence sexu. Ne každý pár má po roce sex v takové míře jako na samotném začátku, na druhou stranu však může být výhodou, že po roce už partneři jeden druhého dobře znají, a tak může být sex o to kvalitnější. Více už se ale dozvíš v samotné epizodě.

A nezapomeň. Ve čtvrtek se můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám a jejich příběhům. Pokud máš tedy i ty historku na dané téma, o kterou by ses s námi rád podělil, napiš nám do zpráv na Instagramu. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse