Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2021 22:05
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

V Transformers 7 nebudou auta, ale robotická zvířata. Známe datum vydání, herce a víme, o čem bude příběh a souboje

V Transformers 7 nebudou auta, ale robotická zvířata. Známe datum vydání, herce a víme, o čem bude příběh a souboje
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Série Transformers pokračuje novým filmem s novými herci a tvůrci. Bude to stát konečně za to?

Transformers 7 se jmenuje Transformers: Rise of the Beasts a zpracuje příběh z animovaného seriálu ze 70. let. Ten se jmenoval Beasts Wars a pokračoval v ději klasických animáků, avšak tvůrci to nešťastně zkoušeli se začínající počítačovou animací, jejíž kvalita je na dnešní poměry zastrašující. Podstatné ale je, že roboti se neměnili v auta, ale na zvířata a dinosaury.

Dělo se tak poté, co přistáli na neznámé planetě bohaté na vzácnou surovinu. Její množství jim však ubližovalo, a tak se museli proměnit na zvířata.

Doporučeno
Netflix uvede šestidílný dokument se skutečnými zloději. Jak si naplánovali a uskutečnili geniální loupeže? Netflix uvede šestidílný dokument se skutečnými zloději. Jak si naplánovali a uskutečnili geniální loupeže? 21. června 2021 16:53

Děj je v animovaném světě zasazen do budoucnosti, kdy se Autoboti stali Maximaly a Decepticoni se zase jmenovali Predacons. V novém filmu bude hrdiny vést Optimus Prime a záporáky zase robot jménem Scourge. 

Snímek se začíná natáčet v těchto dnech a do kin přijde 24. června 2022. Režíruje Steven Caple Jr. (Creed 2). Hlavní lidské postavy ztvární Anthony Ramos (In the Heights) a Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah).

Domů
Sdílet
Diskuse