Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2021 19:22
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

VIDEO: Conan O'Brien si se Sethem Rogenem zapálil jointa. Jelikož jeho show končí, nebál se provokovat

VIDEO: Conan O'Brien si se Sethem Rogenem zapálil jointa. Jelikož jeho show končí, nebál se provokovat
Zdroj: Flickr/Elsa Olofsson/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

„Profesor marihuany“ Seth Rogen zaučuje svého žáka Conana O'Briena.

Conan O'Brien po dlouhých letech končí se svou známou televizní show, do které si nedávno pozval komediálního herce Setha Rogena. Ten je mimo jiné známý jako vášnivý milovník marihuany, a tak moderátorovi navrhl, aby si spolu dali jednoho jointa. Conan O'Brien tvrdil, že nemá nic proti lidem, kteří kouří marihuanu, ale osobně není v této oblasti velmi zkušený. Párkrát to prý sice zkoušel, ale neměl z ní žádný požitek.

Zamyslel se však nad tím, že možná si jen koupil špatný materiál, a tak se Setha Rogena zeptal, co by mu doporučoval vyzkoušet. Po této otázce herec vytáhl z náprsní kapsy „ubaleného“ jointa a nabídl ho moderátorovi. I když se může zdát, že se na tom předem dohodli, podle statusu Setha Rogena šlo o moment, který nebyl předem naplánovaný ve scénáři.

Conan O'Brien zavtipkoval, že joint podle něj vypadá jako narozeninová svíčka, ale po přičichnutí zjistil, že to je skutečně marihuana. Herec mu doporučil, aby si z jointa alespoň jedenkrát potáhl a určitě se bude cítit dobře. Jak joint na dvojici bavičů působil, se můžeš podívat v níže přiloženém sestřihu.

Domů
Sdílet
Diskuse