Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 23. 4. 2021
11:36
Ženy posílají francouzskému premiérovi kalhotky. Žádají, aby vláda otevřela obchody se spodním prádlem.Ženy posílají francouzskému premiérovi kalhotky. Žádají, aby vláda otevřela obchody se spodním prádlem.
10:15
Koalice Pirátů a STAN drtí hnutí ANO. Takto vypadá nejnovější volební model.Koalice Pirátů a STAN drtí hnutí ANO. Takto vypadá nejnovější volební model.
10:03
The Weeknd stvořil dokonalou Arianu Grande v továrně na panenky. Sleduj spojení dvou světoznámých umělců.The Weeknd stvořil dokonalou Arianu Grande v továrně na panenky. Sleduj spojení dvou světoznámých umělců.
Čtvrtek 22. 4. 2021
19:14
Jake Paul znovu vyzývá Conora McGregora na souboj. „Směšný idiot,“ vynadal mu na revanš šéf UFC Dana White.Jake Paul znovu vyzývá Conora McGregora na souboj.„Směšný idiot,“ vynadal mu na revanš šéf UFC Dana White.
16:39
Od 3. května se otevřou všechny obchody, trhy a vybrané služby. Podmínkou je příznivá epidemická situace.Od 3. května se otevřou všechny obchody, trhy a vybrané služby. Podmínkou je příznivá epidemická situace.
14:07
ČT24: Česko se k dalšímu postupu v rámci diplomatické roztržky kvůli Vrběticím vyjádří na tiskové konferenci v 15:00. Vystoupí na ní premiér Babiš (ANO), vicepremiér Hamáček (ČSSD) a ministr zahraničí Kulhánek (ČSSD).
12:01
How I Met Your Mother bude mít seriálové pokračování. Matka nám poví, jak se randilo přes mobilní aplikace.How I Met Your Mother bude mít seriálové pokračování. Matka nám poví, jak se randilo přes mobilní aplikace.